El cartell anuncia únicament una tenebrosa màscara de color vermell

Té pinta de ser un bufó, però la incògnita continua present fins que la companyia no ho desvetlli. I és que la imatge de la nova creació de Dagoll Dagom és tot misteri. No se sap el tema encara pels fanàtics del teatre.

L’únic que es pot veure és una màscara amb colors vermells foscos que combinen ombres melancòliques i tenebroses. El cartell incita a pensar que el nou espectacle serà de suspens o d’intriga. “Només diré que serà un espectacle de gran format que reuneix tots els referents que sempre han caracteritzat les creacions de Dagoll Dagom: teatre per a tots els públics que conjuminarà cultura i entreteniment”, ha anunciat fa poc Anna Rosa Cisquella, responsable de la producció.

Amb l’èxit del retorn de ‘Mar i Cel’, el grup català de teatre més conegut i de renom a Catalunya s’ha embarcat ara en una nova idea que presentarà d’ací a poc temps.

¿Quan se sabrà què oculta la figura misteriosa? Dintre de poc, d’aquí a uns dies han dit els directors de Dagom, quan es faci la presentació pública d’aquesta nova producció que serà la gran novetat de la temporada vinent pel Teatre Victòria del Paral·lel.