ASUS segueix treballant i ampliant encara més la seva línia de plaques base per processadors Skylake amb la nova placa base ASUS Maximus VIII Hero Alpha

Nova placa base ASUS Maximus VIII Hero Alpha | Diari CatalàLa placa base ASUS Maximus VIII Hero Alpha porta noves característiques, inclou un nou controlador USB 3.1, té suport per a memòria RAM amb velocitats de banya 3.733 MHz, optimització Asus 5-Way i il·luminació LED RGB que varia amb del microprocessador.

Altres novetats que inclou en la Maximus VIII Hero Alpha respecte a anteriors models són: ports duals U.2 de 32 Gb/s per NVMe, RAID de fins a tres dispositius PCI Express i una millor connectivitat amb el 2 × 2 802.11 AC MUMIMO WIFI.

La tecnologia 5-way d’ASUS ens permetrà activar una configuració personalitzada de Overclock, rendiment, eficiència, alimentació digital, ventiladors, so i connexió de xarxa del teu equip.

Altra tecnologia que inclou aquesta nova placa base és la Gamefirst III que prioritza el tràfic de paquets de dades corresponents a jocs, proporcionant-los un major amplada de banda per eliminar el possible lag o disminuir els temps de càrrega.

La nova placa base ASUS Maximus VIII Hero Alpha també s’ha esforçat per oferir-nos un a major qualitat de so amb entrades i sortides d’àudio aïllades i banyades en or, un convertidor digital-analògic ESS ES9023P amb tecnologia Hyperstream, un amplificador per a auriculars de 2Vrms i tecnologia Sonic SenseAmp.

Si t’agrada el Hardware i estar sempre a l’última en tecnologia de màxim rendiment i vols incloure a el teu palmarès la nova placa base ASUS Maximus VIII Hero Alpha, la podràs aconseguir per 218 € a qualsevol distribuïdor oficial d’ASUS.