Nova placa base pc DDR4 i DDR3, Biostar Z170Z5

  0
  Nova placa base DDR4 i DDR3, Biostar Z170Z5 | Diari Català

  Nova placa base DDR4 i DDR3, Biostar Z170Z5 | Diari Català

  La nova placa base pc Biostar Z170Z5 també suporta memòries DDR4 i DDR3

  Biostar segueix apostant per llançar plaques base compatible amb tots dos tipus de memòria per facilitar el salt a la nova plataforma.

  Amb suport DDR4 + DDR3, condensadors sòlids i l’experiència de Biostar 6 +, la nova placa base pc compta amb un xip z170 d’Intel que suporta processadors de sisena generació. Aquesta placa base ve també amb tecnologia Hi-Fi que atorga àudio BluRay a més que distribueix la càrrega d’energia per a una reducció de soroll i millor qualitat de so.

  Una de les característiques que van incloure els nous chipset d’Intel juntament amb els processadors Skylake va ser el suport per a memòries DDR4 mantenint la compatibilitat també amb memòries DDR3, però pocs fabricants han apostat per llançar plaques que permetin utilitzar indistintament ambdós formats de memòria.

  BIOSTAR ha estat una de la que més s’ha atrevit a fer ús d’aquesta funcionalitat, ja vam conèixer la seva placa Hi-Fi Z170Z3 per DDR3 i DDR4 i ara li ha sortit un germà gran amb la nova placa base pc Biostar Hi-FI Z170Z5.

  Aquesta placa base pc arriba en format ATX complet (el model anterior era micro ATX) i està basada en el chipset Intel Z170 per a processadors Intel Core de sisena generació. Naturalment el suport de memòries DDR3 i DDR4 no és simultani, o s’utilitzen dos mòduls DDR3 o dos mòduls DDR4. El suport per a memòries DDR3 en principi està limitat a mòduls DDR3L de 1.35v, però en la llista de memòries compatibles i testejades QVL de la mateixa BIOSTAR apareixen diferents mòduls funcionant a 1.50v com a compatibles.

  D’altra banda, tenim ports USB 3.0, SATA 6Gbps, dues PCIe x16 3.0 però res de tecnologies com M.2 o USB 3.1. En qüestió de vídeo, suporta DirectX 12, permet fins a 1GB / s d’amplada de banda i és compatible amb Windows 7, 8 i 10.

  Per conèixer més informació detallada d’aquest producte visiteu la web oficial.