Nova placa base pc MSI Z170 SLI Plus

  0
  Nova placa base pc MSI Z170 SLI Plus| Diari Català

  Nova placa base pc MSI Z170 SLI Plus| Diari Català

  MSI anuncia la placa base pc Z170 SLI Plus, completant així la sèrie de plaques base PRO.

  MSI, un dels principals productors de plaques base, ha anunciat el llançament de la nova placa base pc Z170 SLI Plus, que ve a ser ni més ni menys que l’adaptació per LGA 1151 i processadors Intel Skylake de la coneguda X99A SLI PLUS.

  La Z170 SLI Plus ve repleta de característiques i un estil amb classe, mantenint l’herència de la ja aclamada X99 SLI Plus.

  Analitzant la tecnologia que ens trobarem de cara a l’ús d’aquesta nova placa base pc, podem esmentar per exemple les que ja es troben en moltes d’altres solucions de gamma alta de MSI i que veurem a continuació, tot i que a molts els agradarà que té un aspecte visual bastant més elegant, i que no sembla destinada únicament al món gamer, cosa que li han criticat alguns llançaments previs de l’empresa.

  Oferint una experiència millorada i la millor productivitat i fiabilitat, la placa base pc Z170 SLI Plus de MSI ha estat configurada per satisfer les necessitats dels usuaris més exigents. Amb el doble de velocitat d’USB 3.0, gràcies a USB 3.1 de tipus C, ve preparada per poder connectar els últims dispositius amb més facilitat.

  La placa base pc MSI Z170 SLI Plus compta amb suport per a configuracions multiGPU NVIDIA SLI i AMD CrossFire, amb slots PCI-i Steel Armor, estant segurs de satisfer les demandes de gràfics 3D i programació de dissenyadors i desenvolupadors.

  Per augmentar el rendiment i la productivitat, la placa base pc Z170 SLI Plus de MSI fa ús de components Military Class 4, al costat de dissenys únics com BOOST DDR4, Turbo M.2 i Click BIOS 5. A més ve equipada amb port de xarxa LAN Gigabit d’Intel d’alta qualitat, optimitzada per a professionals i ús multimèdia, per oferir una connexió de xarxa ràpida i estable. Tecnologia única BOOST DDR4, dissenyada i optimitzada per mantenir els circuits de memòria totalment aïllats.

  Emmagatzematge més ràpid amb Turbo M.2, SATA Express i Turbo U.2, per a la pròxima generació de SSD NVMe d’alt rendiment, amb velocitats de transferència de fins a 32Gb/s. Utilitzeu el guardonat CLICK BIOS 5 per afinar el sistema per a un rendiment màxim. MSI CLICK BIOS 5 és la pròxima generació de BIOS UEFI amb optimitzacions per Windows 10.

  La placa base pc Z170 SLI Plus ve equipada amb ranures PCI-i reforçades, sent fins a quatre vegades més forts, gràcies a l’ús de Steel Armor, que permetrà suportar fàcilment les targetes gràfiques més pesades, fins i tot en configuracions multi-GPU. Components Military Class 4, recolzats per Guard-Pro, asseguren el més alt nivell d’estabilitat i fiabilitat, i ajuden a què el PC funcioni de manera estable en diverses condicions. Les capes Hi-c Caps, Super ferrite chokes i Solid CAPs, asseguren que el PC funcioni de manera més estable sota condicions extremes.

  Solucions intel·ligents com EZ Debug LED i Overvoltage Protection fan de la placa base pc Z170 SLI Plus, fàcil de treballar i fàcil per a la resolució de problemes quan sigui necessari. Beneficiï de la gran compatibilitat i una gran experiència sense problemes, quan s’utilitzi sota el sistema operatiu Microsoft Windows 8 / 8.1 o Windows 10 amb les plaques base MSI Pro Series. MSI és el primer fabricant a obtenir la certificació oficial WHQL de Microsoft Windows 10.

  Amb Àudio Boost, potenciat pel còdec d’àudio Realtek ALC1150 entre altres components d’alta qualitat per oferirà una alta qualitat d’àudio.