Nova Power Bank de Xiaomi de 20.000 mAh

  0
  Xiaomi Power Bank

  Xiaomi Power BankXiaomi ens sorprèn amb una altra bateria externa, la nova Power Bank de 20.000 mAh i càrrega ràpida

  Ja fa un temps, Xiaomi va llançar el seu bateria externa de 10.000 mAh que permetien accedir a una font d’alimentació notable per un preu gairebé ridícul, i ara l’empresa torna a la càrrega amb un accessori que dobla aquesta capacitat.

  La nova Power Bank de Xiaomi arriba amb una capacitat de 20.000 mAh i com en casos anteriors destaquen tant per la seva gran capacitat com pel suport de càrrega ràpida gràcies als voltatges i amperatges subministrats.

  Gran capacitat, disseny compacte i un preu irresistible

  Xiaomi Power Bank

  A més de la seva gran capacitat, la nova Power Bank de Xiaomi compta amb un disseny bastant compacte, tant és així que amb prou feines pesa 338 grams (enfront dels 207 g del model de 10.000 mAh), i les dimensions de la bateria són de 141, 9 x 73 x 21,8 mm

  En aquest cas la fabricació ha estat encarregada a LG, que un cop més ha fet un gran treball, amb un acurat disseny i dos ports USB 2.0 i un USB Type-C, que permetran que qualsevol usuari, tingui ara el smartphone que tingui , la puguin utilitzar.

  Les dades aparegudes revelen que suporta 5V/2A, 9 V/2A i 12V/1,5A i un màxim de 5,1V/3,6A a través dels dos ports que per exemple serviria per carregar un MacBook a través del port USB- C d’aquest portàtil gràcies a un adaptador.

  Xiaomi Power Bank

  El millor de tot sens dubte és el preu d’aquesta nova Power Bank i és que arribarà al mercat per tan sols 22 euros al canvi. Es posarà a la venda el proper 11 de novembre i s’espera que aquesta disponibilitat s’ampliï a altres països -de manera oficial- sobretot ara que la firma ha començat a distribuir aquest tipus d’accessoris a les seves botigues en línia a Estats Units i Europa.