Nova refrigeració líquida pc EK Water Blocks

  0
  Nova refrigeració líquida pc EK Water Blocks |Diari Català

  Nova refrigeració líquida pc EK Water Blocks |Diari Català

  EK Water Blocks llança la seva nova refrigeració líquida pc per les ASUS Maximus VIII

  Les ASUS Maximus VIII ja tenen el seu propi bloc de refrigeració CPU i VRM de EK Water Blocks. Aquesta solució permet refrigerar la zona dels VRM de la placa base i el processador amb un únic bloc de refrigeració líquida pc.

  L’evolució de les plaques base i procesdors d’Intel ha fet que gran part de les funcions que abans havia de fer el Northbridge de la placa base passin al processador, aquesta és una de les raons per les quals les plaques base actuals compten amb uns dissenys més sobris i, sobretot en la gamma més alta, no requereixen grans dissipadors en zones on abans era gairebé obligatori.

  Un dels avantatges d’aquesta evolució és que amb un sol bloc d’aigua de mida bastant compacte és possible refrigerar tant el processador com els punts més calents de la placa, que solen correspondre amb els MOSFET encarregats de lliurar energia al processador i la memòria.

  Els nous monoblocs de refrigeració líquida pc M8G d’EK Waterblock arriben dissenyats per a les plaques base ASUS Maximus VIII, en concret per als models Hero, Ranger i Gene. La Extreme queda fora pel seu disseny i necessitats especials, però la companyia ja ha anunciat que estan treballant en un monobloc específic per a ella.

  Nova refrigeració líquida pc EK Water Blocks |Diari Català

  Tots els blocs estan fabricats en coure niquelat i tenen acabat frontal a Acetal, níquel o amb material transparent acrílic i arribaran amb els següents preus:

  EKFB ASUS M8G Monoblock Acetal + Niquel: 119, 95 Euros

  EKFB ASUS M8G Monoblock Acrílic + Níquel: 119,95 Euros