El Barça homenatja el Dream Team amb la nova samarreta

0

La temporada vinent tornen les franges verticals de diferent tonalitats i diversos detalls històrics del club

El FC Barcelona vestirà la temporada 2016-2017 un nou equipament que mostra les clàssiques franges amples verticals del club alternades amb els tradicionals colors grana i blau amb uns matisos més clars de les mateixes tonalitats.

Les franges tonals són més primes, un detall que també s’inspira en el model utilitzat per l’entitat durant la temporada 1991-1992, l’any en el qual el FC Barcelona va aconseguir la primera Copa d’Europa a Wembley, i es van estrenyent a mesura que s’apropen a la vora.

A les mànigues i les espatlles s’incorpora un lleuger teixit rivetat que contrasta amb la resta de la peça i deixa entreveure unes franges de color blau marí i d’un intens blau cobalt.

 

Detalls de Wembley

A l’interior i l’exterior de la samarreta s’il·lustren algunes referències a l’orgull del club. Al revers del coll es llegeix la paraula ‘Barça’ al costat d’una petita senyera, que els seguidors del FC Barcelona van reproduir el 20 de maig del 1992 a les grades de Wembley amb unes grans cartolines grogues i vermelles.

Les paraules ‘Un Crit i Valent’ adornen la part interior dels punys dret i esquerre, respectivament. La frase apareix a l’himne oficial de l’entitat, mentre que la tipografia dels noms i els números dels jugadors s’inspira en les corbes de l’emblemàtica arquitectura de la ciutat.

Els laterals de l’equipació mostren una franja de color vermell que s’estén al llarg de la samarreta i dels clàssics pantalons curts de color blau del FC Barcelona. La franja s’expandeix amb els moviments del jugador, ofereix una major ventilació i deixa entreveure uns cridaners centelleigs de color blau.