Cooltek Skall és la nova sèrie de caixes ATX que ha presentat la marca amb acabat prèmium i un disseny modern i complet, i sobre tot amb un bon preu

Nova sèrie de caixes Cooltek Skall ATX | Diari CatalàLa sèrie de caixes ATX Cooltek Skall ofereix tres variants, cadascuna compta amb dos ventiladors de 120mm amb LED a la part frontal amb malla metàl·lica perquè puguem veure la seva il·luminació, on podem escollir entre tres colors, blau, verd o vermell.

La sèrie Cooltek Skall, amb un aspecte clàssic, estan perfectament equipades per a la instal·lació de Hardware d’alta gamma, amb badies per HDD modulars, dos controladors de ventiladors, instal·lació d’unitats de 3.5″ sense eines.

Nova sèrie de caixes Cooltek Skall ATX | Diari CatalàTambé suporta refrigeracions líquides amb radiadors de fins a 360mm a la zona superior o també radiadors de 240 mm a la zona frontal coberta de malla, gràcies a un marc especial sota la coberta superior que s’adapta perfectament, que alhora serveix com a filtre anti-pols, pot ser retirada fàcilment, facilitant fins i tot la seva neteja.

Nova sèrie de caixes Cooltek Skall ATX | Diari CatalàAl panell frontal de les caixes Cooltek Skalls, també trobarem un petit panell que compta amb dos USB 3.0, dos USB 2.0 i dos ports Jack de 3.5 per l’àudio.

La nova sèrie de caixes ATX Cooltek Skall estaran disponibles a la venda a partir de principis de desembre per un preu recomanat de 84,99 €.