Nova targeta gràfica Radeon R9 Nano blanca d’Asus

  0
  Nova targeta gràfica Radeon R9 Nano blanca |Diari Català

  Nova targeta gràfica Radeon R9 Nano blanca |Diari Català

  Asus es troba preparant el llançament de la nova targeta gràfica Radeon R9 Nano

  S’han filtrat imatges que mostren la nova targeta gràfica Radeon R9 Nano dissenyada per Asus, que posseeix una carcassa de color blanc, sent la primera Radeon R9 Nano personalitzada per una empresa, ja que totes les actuals utilitzen el disseny de referència.

  Asus es troba preparant el llançament de la nova targeta gràfica Radeon R9 Nano, la qual serà diferent de la resta de models gràcies a què arriba amb una carcassa blanca. Per desgràcia, el PCB és el de referència, ja que no hagués vingut malament que el PCB fora a joc en color blanc, encara que desconeixem si a la part posterior el blackplate arriba en el mateix color.

  La nova targeta gràfica Asus Radeon R9 Nano fa ús del mateix silici Fiji XT trobat en la Radeon Fury X conformat de 4096 Stream Processors, 256 TMUs i 64 ROPs a una freqüència de 1000 MHz (50 MHz menys que la Fury X) que al costat de 4 GB de memòria HBM1 @ 500 MHz, i una interfície de memòria de 4096 bits, ens trobem amb una potència de 8.2 TFLOPS (vs 8.6 TFLOPS) amb el mateix amplada de banda de 512 GB / s. La diferència més palpable està en el seu TDP de 175W, molt lluny dels 275W de la Fury X. Això es deu al seu molt limitat OC costat d’una GPU que podria fluctuar entre els 800-1000 MHz.

  La informació es completa amb 15 cm de llarg, quatre connexions de pantalla en forma d’un HDMI 1.4ay 3 DisplayPort 1.4a.

  Aquest model encara no es va anunciar oficialment tot i que s’espera que sigui llançat a mitjans de novembre, i tindria les mateixes especificacions que el model de referència, canviant únicament el seu disseny estètic.