Novak Djokovic, el favorit dels favorits

0

Rafa Nadal, Federer i Murray admeten que Novak Djokovic és el rival a batre la pròxima temporada, una any que puja el teló aquest dilluns a Austràlia

Novak Djokovic és el favorit per endur-se l’Open d’Austràlia que comença aquest mateix dilluns. El serbi, que va dominar amb contundència la temporada 2015, és considerat el rival a batre pels seus màxims rivals a les pistes: “Djokovic està jugant millor que tots nosaltres. Es difícil veure’l perdre partits. Espero estar a prop seu”, admetia un Nadal que aquest 2016 ja ha perdut contra ell a la final del torneig de Doha per un contundent 6-1 i 6-2.

Roger Federer tampoc ha escatimat en elogis dirigits a Novak Djokovic: “La temporada passada va ser dominada per ell. Mereix una petita estrella al costat del seu nom, perquè ho està fent molt bé”.

Andy Murray, número dos del món, fins i tot ha admès que ha dedicat part de la pretemporada a estudiar el joc del serbi: “Un sempre pensa com guanyar al millor jugador del món. I sí, aquesta pretemporada he dedicat temps a estudiar-lo. Entrenem coses per aplicar als partits, però també analitzes duels que ja s’han disputat per entendre tàctiques i quines coses es poden canviar”.

El pròxim dilluns s’enceta la temporada 2016 amb l’Open d’Austràlia, amb un Novak Djokovic que afronta l’any com a favorit.