La feina avança a bon ritme a l’estudi de Yu Suzuki, les noves captures de Shenmue 3 mostren un projecte que comença a agafar forma

Gràcies a la Magic Expo de Mónaco, arriben noves captures de Shenmue 3. Es tracta d’un dels títols que ha recaptat més finançament fruit del micromecenatge i, de fet, ocupa el primer lloc en la categoria de videojocs (sense tenir en compte la consola OUYA) de la web Kickstarter, amb un pot de 6,3 milions de dòlars.

Les noves captures de Shenmue 3 mostren als dos principals protagonistes de la trama, Ryo i Shenhua, i donen força importància als paisatges. Els treballs amb la il·luminació i els reflexos comencen a oferir un resultat pròxim als estàndards de qualitat actuals, encara que el joc es troba lluny de la seva estrena. Des d’un bon principi, el projecte s’ha fixat per l’any vinent per PS4 i PC.

Un finançament milionari però insuficient

Yu Suzuki, el creatiu i principal responsable de Shenmue 3, ha manifestat més d’un cop que per realitzar el títol de món obert que té al cap necessita una quantitat pròxima als 10 milions de dòlars. Tot i l’exitosa campanya de Kickstarter, on el pressupost per tirar endavant el projecte eren els 2 milions, el videojoc es queda lluny del desig de Suzuki.

D’altra banda, tenint en compte els primers resultats palpables del joc segons les noves captures de Shenmue 3 -disponibles sota aquestes línies-, l’apartat gràfic no es veurà especialment afectat. Shenmue 3 es va presentar el passat E3 2015, la fira anual més important del videojoc, convertint-se en un dels fets més significatius dels 3 dies a la ciutat de Los Ángeles.

shen1Shenmue 3_2 Shenmue 3_3