El Bugatti Chiron tindrà una acceleració de 0 a 100 km/h en 2,2 segons

No fa gaire us explicàvem algunes dades sobre el futur Bugatti Chiron, el successor del Veyron que ha de ser encara més ràpid i radical per tal de superar les expectatives amb les que se l’han etiquetat. Serà al Saló de Ginebra quan coneixerem oficialment les línies d’aquest nou i exclusiu hiperesporriu, però, poc a poc, la marca francesa va deixant anar algunes dades sobre la seva producció, prestacions, preu, etc. per anar fent l’aperitiu d’aquest gran àpat anomenat Chiron.

Segons sembla i por boca d’alguns clients selectes, el motor que muntarà el Bugatti Chiron serà el mateix que el del Veyron, però evolucionat; parlem del 8 litres W16 quad-turbo. En aquest cas, desenvoluparia una potència màxima de 1.500 CV, així com un parell màxim de també 1.500 Nm. Estem davant d’unes xifres supersòniques que enviaran tota la força a les quatre rodes per tal d’optimitzar la tracció. Gràcies a això i segons s’ha confirmat, la seva acceleració de 0 a 100 km/h serà de només 2,2 segons, una xifra que, fredament, creiem que no obté cap model de producció actual. Així mateix, també s’ha confirmat una velocitat punta de 467 km/h, el que el situaria al capdavant, també, de la llista dels cotxes de producció més ràpids del mercat.

No obstant, en un principi es pensava que el Bugatti Chiron seria un model híbrid però, de moment, la marca francesa aplaça aquesta versió per més endavant per tal de competir, futurament, amb el Koenigsegg Regera, el qual va ser presentat com a prototip durant el passat Saló de Ginebra.

Així mateix, també s’ha confirmat el preu de venda al públic del hiperesportiu, el qual serà de dos milions d’euros, quasi res. El límit total de producció serà de 500 unitats que es construiran de forma força artesanal a raó d’unes 100 unitats per any, la qual cosa significa unes tres unitats per dia. Això sí, si en voleu un, espavileu, ja que, segons sembla, ja es porten venudes unes 130 unitats, i això que encara no s’ha presentat oficialment!