Aerocool presenta les noves fonts d’alimentació XPREDATOR, preparades per als sistemes d’última generació Haswell amb una eficiència superior al 90%

Aquests nous models de fonts d’alimentació de 650W, 850W i 1000W arriben amb una potència sense precedents per oferir-te un rendiment extrem.

Assegurades amb certificació 80Plus Gold i inclouen PFC Actiu, les noves fonts d’alimentació AeroCool XPREDATOR garanteixen una conversió estable i eficient de les fluctuacions del subministrament elèctric, a més d’un lliurament eficient del mes del 90% del seu voltatge establert.

Arriben al mercat amb un sistema de cablejat modular per tenir una major llibertat en la seva instal·lació, alliberant així de l’esclavitud dels cables innecessaris. La longitud dels cables 20 + 4pin i 4 + 4pin de fins a 600 mm permet també un millor accés a tots els components.

Els models AeroCool XPREDATOR són altament compatibles gràcies al seu rail únic de 12v i el seu disseny de circuit de DC a DC ofereix una regulació més estable del voltatge, el seu sistema complet de proteccions la converteix en una font 100% segura.

Aquestes noves fonts d’alimentació estaran disponibles a partir del mes de desembre a un preu de 89 €, 100 € i 125 € per a la de 650W, 850W i 1000W, respectivament.