MSI ha anunciat la seva segona generació de placa base ECO Series, per al nou socket LGA1151 d’Intel amb compatibilitat per als processadors Skylake

Nova placa base MSI ECO Sèries LGA 1151 | DIari CatalàMSI, un dels principals fabricants de placa base, ha anunciat la sortida al mercat d’una nova generació de placa base de la gamma ECO Series, que tindran com a principal objectiu treure el millor rendiment del nou socket LGA1151 d’Intel, i amb compatibilitat per als processadors Skylake.

Concretament ens trobem amb els models MSI H170M ECO, B150M ECO i H110M ECO, totes enfocades a oferir la millor eficiència energètica mantenint el rendiment a través d’optimitzar el PCB.

La nova generació  de paca base de MSI disposen de 4 + 2 fases, i a diferències de l’anterior generació, port SATA i USB 3.0, 2 slots de memòria DDR4-2133 MHz, un slot PCIe x16 i 2 slots PCIe x1, agregats els components Military Class 4 i sense deixar de disposar de Guard-Pro, sistema àudio Boost i targetes de xarxa Gigabit Ethernet d’Intel. El software ECO Genie i ECO Center Pro permet als usuaris controlar el consum de l’equip i desactivar alguns dispositius que no usem.

Si voleu veure més detalls de aquestes nova gamma de placa base i de les seves especificacions, ho podeu veurà a la pàgina oficial dels models H110M ECO, B150M ECO, i H170M ECO.