Asus va anunciar dues plaques bases enfocades al gaming amb xip  l’Intel B150 per LGA1151, l’Asus B150 Pro Gaming-Aura i l’Asus B150 Pro Gaming.

Aquestes noves plaques base inclouen gaminggrade SupremeFX i àudio Sonic Radar II, gaminggrade Intel Gigabit Ethernet amb ASUS Languard i tecnologia GameFirst, funció lagfree, i impressiona’t tecnologia d’il·luminació en la B150 Pro Gaming-Aura.

Noves plaques base ASUS B150 Pro | Diari CatalàAquestes plaques base basades en l’últim chipset B150 Express preparades per a la sisena generació de processadors d’Intel, la placa base B150 Pro Gaming-Aura i B150 Pro Gaming també s’ofereixen amb un capçal més intuïtiu de control Fan Xpert 3 dedicat per les bombes d’aigua. Amb quatre ranures DIMM que admeten fins a 64 GB de memòria DDR4 @ 2133 MHz. Les noves plaques base de ASUS tenen l’últim en connectivitat, inclòs ports USB 3.1 Gen 2 Tipus A i el reversible Tipus C, més NVM Express (NVMe) M.2.

Les dues plaques base inclouen la tecnologia de so SupremeFX exclusiva d’ASUS per un so realista en joc. La puresa i estabilitat de notable del senyal amb una ràtio de 115dB (SNR), amb un disseny blindat, anti interferències electromagnètiques (EMI) i protecció de tensió de 5V d’alimentació.

Múltiples tecnologies avançades de xarxes, incloent-hi en l’àmbit de torneig Intel Gigabit Ethernet, Languard exclusiva d’ASUS i tecnologies GameFirst per mantenir una ràpida connexió.

Noves plaques base ASUS B150 Pro | Diari CatalàASUS Languard és la protecció de xarxa a escala de hardware que utilitza la tecnologia de senyal d’acoblament i condensadors Premium antiEMI per a una sòlida connexió de joc, a més protegit contra electrostàtiques i components protegits contra sobretensions per a una major toleració a l’electricitat estàtica.

La tecnologia GameFirst prioritza els paquets dels jocs allotjant major amplada de banda per als jocs, eliminant el gameplay lagueado i estirades en streaming.

L’últim en connectivitat, amb USB 3.1 Gen 2 Tipus A i Tipus C reversible per a una ràpida transferència amb velocitats de fins a 10Gbit/s retro-compatible amb dispositius USB ja existents, i tecnologia USB 3.1 Boost exclusiva d’ASUS que automàticament accelera el rendiment d’USB 3.1.

Noves plaques base ASUS B150 Pro | Diari CatalàM.2 permet l’accés als últims SSD d’alta velocitat, mentre amb l’única-intel·ligent tecnologia RAMCache emmagatzema en memòria cau tot el que jocs i aplicacions necessiten, oferint una alta velocitat d’execució.

Tant la B150 Pro Gaming-Aura com la B150 Pro Gaming estan protegides per múltiples autodefenses trucades Gamer‘s Guardian, incloent-hi el mòdul regulador de voltatge VRM Digi + per a un lliurament ultra-suau i ultra-neta d’energia per a la CPU, DRAM Overcurrent

Noves plaques base ASUS B150 Pro | Diari CatalàProtecció amb fusibles ajustables per evitar danys per sobre corrent i curtcircuits. La característica EasyDIY inclou instal·lació en un clip Q-Slot de la targeta gràfica i ranures Q-DIMM per a la memòria RAM que faciliten el seu maneig i instal·lació. QShield prevé rascades i talls durant la instal·lació, mentre que quatre Q-LED indiquen possibles problemes en els components i ajuden a la seva resolució.

ASUS ESD Guards protegeix activament contra descàrregues electrostàtiques (ESD), assegurant ports USB, àudio i LAN.

Noves plaques base ASUS B150 Pro | Diari CatalàPodeu trobar mar infirmació a la web d’ASUS