ASUS va anunciar el llançament de les noves plaques base ASUS B150 Pro Gaming-Aura i B150 Pro Gaming.

Noves plaques base ASUS B150 Pro Gaming | Diari CatalàASUS va anunciar les noves plaques base B150 Pro Gaming-Aura i B150 Pro Gaming, en format ATX amb múltiples característiques, incloent-hi gaminggrade SupremeFX i àudio Sonic Radar II, gaminggrade Intel Gigabit Ethernet amb ASUS Languard i tecnologia GameFirst, funció lagfree, i impressiona’t tecnologia d’il·luminació en la B150 Pro Gaming-Aura.

Noves plaques base ASUS B150 Pro Gaming | Diari CatalàAmb chipset B150 Express per a la sisena generació de processadors d’Intel, la placa base B150 Pro Gaming-Aura i B150 Pro Gaming també s’ofereixen control mes intuïtiu Fan Xpert 3 dedicat per les bombes d’aigua. Les noves plaques base de ASUS tenen l’últim en connectivitat, inclòs ports USB 3.1 Gen 2 Tipus A i el reversible Tipus C, més NVM Express (NVMe) M.2, i amb la tecnologia exclusiva RAMCache accelera la càrrega de jocs, components ultra durables Gamer‘s Guardian que asseguren una gran durabilitat, i característica Smart DIY per protegir els usuaris.

Noves plaques base ASUS B150 Pro Gaming | Diari CatalàAura és la nova tecnologia d’il·luminació d’ASUS, capaç d’encendre un espectre infinit de combinacions de colors al costat d’una selecció de fascinants i divertits efectes.Tambe inclouen la tecnologia de so SupremeFX exclusiva d’ASUS per un so realista en joc amb una ràtio de 115dB (SNR). Tecnologies avançades de xarxes, Intel Gigabit Ethernet, Languard exclusiva d’ASUS i tecnologies GameFirst.

ASUS Languard és la protecció de xarxa en l’àmbit de hardware que utilitza la tecnologia de senyal d’acoblament i condensadors Premium antiEMI. La tecnologia GameFirst prioritza els paquets dels jocs allotjant major amplada de banda per als jocs, eliminant el gameplay lagueado i estirades en streaming.

Noves plaques base ASUS B150 Pro Gaming | Diari CatalàInclouen un control avançat de ventiladors i bomba d’aigua, aparellats als sensors tèrmics de la placa base i ha nivell de hardware, detecció de manera PWM/DC 4-pin/3-pin controlats per l’intuïtiu Fan Expert 3.

L’últim en connectivitat, amb USB 3.1 Gen 2 Tipus A i Tipus C amb velocitats de fins a 10Gbit/s i tecnologia USB 3.1 Boost exclusiva d’ASUS que automàticament accelera el rendiment d’USB 3.1. Noves plaques base ASUS B150 Pro Gaming | Diari Català

Tant la B150 Pro Gaming-Aura com la B150 Pro Gaming estan protegides per múltiples autodefenses trucades Gamer‘s Guardian, incloent-hi el mòdul regulador de voltatge VRM Digi + per a un lliurament ultra-suau i ultra-neta d’energia per a la CPU, DRAM Overcurrent amb protecció amb fusibles reajustables per evitar danys per sobre corrent i curtcircuits.

La característica EasyDIY inclou instal·lació en un clip Q-Slot de la targeta gràfica i ranures Q-DIMM per a la memòria RAM que faciliten el seu maneig i instal·lació. QShield prevé rascades i talls durant la instal·lació, mentre que quatre Q-LED indiquen possibles problemes en els components i ajuden a la seva resolució. ASUS ESD Guards protegeix activament contra descàrregues electrostàtiques (ESD), assegurant ports USB, àudio i LAN.

Noves plaques base ASUS B150 Pro Gaming | Diari Català