Novetats Android 6.0 Marshmallow, Doze

  0
  Novetats Android 6.0 Marshmallow, Doze

  Novetats Android 6.0 Marshmallow, Doze

  Android 6.0 Marshmallow, ve carregat amb moltes novetats, una de les més interessants i que a tots agrada és Dotze

  Una funcionalitat nativa en aquest sistema operatiu per a dispositius Android que vol que estalviem al màxim la nostra bateria, sens dubte, una de les coses més importants i el que dóna vida al nostre terminal.

  Els Smartphone ja estan instaurats en les nostres vides inequívocament, i podem dir que s’han establert fa ja uns quants anys, durant aquests anys la moltes de les novetats que hem vist no són només noves tecnologies sinó maneres d’usar aquestes tecnologies de forma més útil i eficient, combinant i estudiant com els usuaris interactuen amb elles.

  Doze està preparat per gestionar els recursos en segon pla, aquests processos que estan corrent internament en el terminal i que fan servir molta memòria i capacitat de procés en els nostres petits ordinadors de butxaca. Doze actua com un agent organitzador i modera tots els processos que volen escalar a la pila de prioritats que estableix Android, aconseguint sense que l’usuari percebi en cap moment el retràs, l’optimització dels recursos i per tant l’extensió de l’autonomia del nostre dispositiu.

  Una de les claus per augmentar l’autonomia resideix en la dràstica reducció de l’ús en xarxes Wifi, així com el seu predecessor, Android Lollipop, centrava els seus esforços en la hiperconnectivitat, aquest cop Android 6.0 Marshmallow pretén ser més eficient i no gastar recursos més enllà del necessari.

  La nova gestió de la memòria RAM, intervé a favor d’aquest avantatge d’autonomia i comença a usar-se el que coneixem en altres sistemes com a mode “stand by” o suspensió, amb aquesta nova manera la càrrega de procés de dades és molt menor i vam aconseguir més hores de funcionament sense recàrrega.

  Novetats Android 6.0 Marshmallow, Doze

  Un nou i millorat sistema operatiu, també millora l’autonomia? La resposta és afirmativa, les noves versions d’Android milloraran les seves línies de codi, fent d’aquest sistema un de més eficient, aconseguint realitzar les mateixes tasques amb menys recursos de procés o memòria usada.

  És lògic pensar que les millores en cada nova versió del sistema operatiu facin que funcioni millor i estalviï més bateria que l’anterior. Però no sempre és així, ja que noves tecnologies, formes de processar la informació i estàndards de connectivitat arribaran eventualment als nostres terminals.

  Aquests processos s’hauran optimitzat una vegada i una altra amb enginyoses formes i eficients algoritmes. El que si ens queda clar i ha demostrat Google amb el seu últim sistema operatiu Android 6.0 Marshmallow és que perquè els nostres telèfons i tablets durin més no hi ha només la via de desenvolupament en bateries més potents o més grans, sinó també en eficiència d’ús, que si bé s’està optimitzant des dels diferents sistemes operatius destinats a dispositius portables, una de les últimes responsabilitats recau en l’ús responsable i estalviador per part dels usuaris.