El Toyota Yaris incorpora un nou acabat, Feel!

El Toyota Yaris, el petit model de la marca japonesa, enceta el 2016 amb nous i interessants canvis en tota la seva gamma. S’introdueix una nou acabat anomenat Feel!, la possibilitat de pintar la carrosseria en dos tons de color i nous elements tecnològics i de seguretat.

Així doncs, el Toyota Yaris, disponible en carrosseries de tres i cinc portes, es dividirà en quatre nivells d’acabat: City, Active, Feel! I Advance. Pel que fa als motors, l’oferta es manté com fins ara amb dos opcions benzina, de 69 i 99 CV, i la versió híbrida HSD de 100 CV. Curiosament, Toyota ha decidit prescindir de l’opció dièsel al mercat espanyol.

Tots els acabats del Toyota Yaris equipen de sèrie ABS, EBD, ESP, TCS, direcció assistida, assistent d’arrancada en pendent, volant multifunció, Bluetooth, port USB, retrovisors elèctrics, entre d’altres elements.

La versió Active aporta de més el sistema Toyota Touch 2 amb pantalla tàctil de 7 polzades, volant de pell, control i limitador de velocitat, llandes d’aliatge de 15 polzades, òptiques posteriors LED, càmera de visió posterior, etc.

Novetats de la gamma Toyota Yaris 2016 | Diari Català
Gamma Toyota Yaris

La nova versió, Feel!, inclou la doble tonalitat de colors a la seva carrosseria, llandes d’aliatge exclusives, un petit aleró, suspensió esportiva, vidres posteriors tintats, etc.

Ja per últim, l’acabat Advance ofereix el climatitzador automàtic de dues zones, tapisseria mixta de pell i tela, sistema d’entrada sense clau, arrancada amb botó, sensors de pluja i llums, entre d’altres opcions.

El preu de partida del renovat Toyota Yaris és de 9.400 euros amb totes les promocions i descomptes que ofereix la marca, així com l’aplicació del Pla PIVE 8. I si el voleu fraccionar, la marca també ofereix diferents formes de finançament perquè pugueu tenir el vostre Yaris còmodament.