Novetats dels nous jocs de Nintendo, ‘Pokémon Sol’ i ‘Pokémon Lluna’

0

L’empresa ha publicat un nou tràiler de la nova aventura, amb els llegendaris Solgaleo i Lunala

Nintendo acaba de publicar, fa escassos minuts, un nou tráiler dels nous videojocs de les edicions de ‘Pokémon Sol’ i ‘Pokémon Lluna’. Encara que només és 1 minut i 36 segons de duració ( poc temps per fer un gran anàlisis) es poden entreveure novetats.

La primera exclusiva són els noms dels nous ‘Pokémon’ llegendaris que protagonitzen ambdues portades i seran Solgaleo i Lunala. Solgaleo serà de tipus Acer / Psíquic i comptarà amb l’habilitat Guàrdia Metàl·lica i l’atac Meteoimpacto, mentre que Lunala serà de tipus Psíquic / Fantasma i tindrà l’habilitat Guàrdia Espectre i el seu atac més significatiu serà Raig Umbrío.

Un altre gran noticia que ens deixa el video és la nova localizació del joc. És la regió de Alola i està composta per un total de quatre illes, per la qual cosa els viatges amb vaixell seran més freqüents del que ens imaginem.

Potser una de les coses que s’han trobat a faltar ha estat la presència de nous ‘Pokémon’, però almenys sí que ens han presentat a la parella de personatges protagonistes de la nova història de Nintendo, així com la resta de protagonistes que apareixeran en l’aventura.

Entre els nous papers destacar al Professor Kukui que serà el que ens lliuri el nostre primer Pokémon i ens de els consells més importants. Comptarà amb una ajudant anomenada Lylia i Til·ler serà el nostre amic que també emprendrà el viatge amb nosaltres.