L’actuació de l’artista americà, o bé, el sistema nou de vots, novetats en aquesta edició

L’edició número 60 del Festival de la cançó ‘Eurovisió 2016’ té, aquest any, més sorpreses i novetats que cap altra de les emissions musicals anteriors del certamen.

Primer, hi ha una primera exclusiva i és que, degut a l’emissió en directe que es farà per primer cop, al país dels EE.UU del festival de la cançó, s’ha convidat a un cantant americà. Aquest dissabte 14 de maig els euro fans esperen ja l’actuació en l’intermedi de l’artista Justin Timberlake, que presentarà el seu nou tema Can’t stop the feeling’ (en la composició de la qual han col·laborat dos músics suecs coneguts al món eurovisiu).

I segon,Eurovisión 2016′ estrena un nou i emocionant sistema de votació. Els vots del jurat i el televot del públic es presentaran per separat en dues parts. Els portaveus de cada país anunciaran els punts del jurat. La votació finalitzarà sumant els punts del televot, en global, i de menor a major, per la qual cosa no es coneixerà el guanyador del festival fins a l’últim moment.

L’emoció per veure l’actuació de la nostra representant espanyola a Estocolm, Barei, està a punt, i, si a més, afegeixes les noves sorpreses, fan d’aquest any un dels Festivals de la cançó més emocionants dels últims temps.