Petits retocs a la gamma Audi A6

Després del llançament del nou Audi A4, la marca dels quatre anells ha decidit també donar un petit rentat de cara a la gamma Audi A6 per aquest 2016. La marca inclou l’arribada d’una nova versió mecànica i millores en l’equipament, tant per als paquets Tècnic i Confort com en les dues sèries especials disponibles.

En el cas del paquet Tècnic, que inclou, entre altres, el sistema MMI Navegació, retrovisors exteriors abatibles elèctricament, paquet portaobjectes i Audi Parking System Plus, s’afegeixen ara, la càmera posterior i els sistemes d’assistència al conductor Audi lane assist i Audi side assist. Per a les versions amb motor de sis cilindres el paquet Tècnic inclou també Audi sound system, Bluetooth i sistema d’informació al conductor FIS amb pantalla a color de 7 polzades. Per la seva banda, el paquet Confort millora amb el climatizador de quatre zones i el paquet d’il·luminació.

Les millores en el paquet Tècnic es traslladen així a l’edició especial Advanced edition que està disponible a la gamma Audi A6. Aquesta edició especial s’ofereix amb les carrosseries berlina i Avant, i amb els motors 2.0 TDI a les seves variants de 150 CV i 190 CV, així com al 3.0 TDI de 218 CV. Així mateix, la sèrie Advanced edition també està disponible per Audi A6 allroad, a totes les motoritzacions.

Novetats per a la gamma Audi A6 | Diari Català
Vista interior

En el cas de la sèrie S line edition, que esta disponible a la gamma Audi A6 i A6 Avant, es pot aquipar amb qualsevol motor. Aques paquet inclou seients esportius, volant esportiu multifunció i llandes de 18 polzades.

Pel que fa la mecànica, s’incorpora la variant 2.0 TDI de 190 CV amb tracció quattro, ja que fins ara aquest motor només estava disponible amb tracció davantera. Aquest Audi A6 2.0 TDI quattro ofereix un consum mitjà de només 4,9 l/100 km, mentre que en el cas de l’A6 Avant el consum mitjà puja dues dècimes, 5,1 l/100 km.

El preu de l’Audi A6 2.0 TDI quattro S tronic Advanced edition és de 50.200 euros en el cas de la berlina i de 52.920 euros per l’A6 Avant. Les versions S line edition tenen un preu de 51.680 euros per a la berlina, i de 54.320 euros en l’A6 Avant.