Novetats sobre el pack Sky Fortress de Just Cause 3

  0

  La primera de les tres expansions, disponibles amb el passi de temporada, arriba al març amb un wingsuit propulsat

  Arriben novetats sobre el pack Sky Fortress de Just Cause 3, el videojoc esbojarrat de Square Enix que es resisteix a ser piratejat. Parlem de la primera de les 3 expansions que rebrà el títol, corresponents al passi de temporada conegut com “Terra, Mar i Aire”.

  I si encara semblava que Nico Rodriguez, el protagonista, no era gairebé un superheroi, amb el DLC Sky Fortress de Just Cause 3 sembla un argument difícil de rebatre. Aquest cop els jugadors hauran d’enfrontar-se a una base aèria (literalment flotant), protegida per drons robòtics amb força mala llet. La gran arma de Nico serà el wingsuit, un vestit aeri que arribarà amb un propulsor fent que gairebé interpretem a la versió sense armadura d’Iron Man.

  Just Cause 3
  Nico amb el wingsuit propulsat a Sky Fortress | Font: Koch Media

  Tomas Anderson, Productor Senior a Avalanche, l’estudi que desenvolupa el joc, opina:

  Hem dedicat moltíssim temps a assegurar-nos de que cada element funcioni a la perfecció al joc principal i pugui fer-se servir en missions ja existents. El nou vestit aeri de bavarium canviarà radicalment la jugabilitat de Just Cause 3 i tenim moltes ganes de veure les bogeries que fan els jugadors amb ell.

  El paquet Sky Fortress de Just Cause 3 aterra a PlayStation 4, Xbox One i PC el mes vinent a un preu d’11,99 €. Els usuaris amb el passi de temporada, disponible per 24,99 €, disposaran d’accés anticipat al primer paquet una setmana abans que la resta de jugadors.