Novitec Rosso Ferrari F12 N-Largo S, la bèstia

0

El Novitec Rosso Ferrari F12 N-Largo S es el F12 més salvatge que un pot trobar-se per la jungla de l’asfalt

Novitec ho ha tornat a fer. Sempre sembla que no pugui superar-se a si mateix ja que cada model frega la perfecció, però sempre vol portar-nos la contrària. I, a més a més, amb un Ferrari F12 Berlinetta, un dels Cavallino més desitjats del moment. Sí, el preparador ens presenta el Novitec Rosso Ferrari F12 N-Largo S, sens dubte el F12 més salvatge que un pot trobar-se per la selva de l’asfalt.

Novitec Rosso Ferrari F12 N-Largo S, la bèstia | Diari Català

Sota el capó amaga un gran monstre, un V12 de 6.3 litres que, gràcies a una reprogramació de l’ECU, és capaç d’arribar fins als 781 CV de potència i 722 Nm de parell màxim, la qual cosa suposa un augment de més de 40 CV i 30 Nm respecte al F12 original. Amb això, i a altres modificacions com el sistema d’escapament esportiu, arribaria als 350 km/h.

Estèticament, ja el veieu, espectacular! Munta un kit de carrosseria específic i eixamplat fabricat en fibra de carboni. Aquest kit incorpora els para-xocs, faldons, passos de roda, spoiler davanter, entrades d’aire, etc. Així mateix, equipa unes llandes d’aliatge de 21 polzades davant i 22 darrere amb pneumàtics Pirelli P Zero que són perfectes per aguantar el Novitec Rosso Ferrari F12 N-Largo S en qualsevol situació.

Novitec Rosso Ferrari F12 N-Largo S, la bèstia | Diari Català

Per rematar el kit, incorpora també llunes tintades i un aleró no gaire gran però que reforça aquesta postura intimidatòria. A més, també s’ha modificat el sistema de suspensió, el qual és ara 40 mm més prop del terra però, perquè no hi hagi problemes en aquest sentit, també s’ofereix un sistema que permet a l’eix davanter recuperar aquest terreny per evitar rascades innecessàries.

Sens dubte el Novitec Rosso Ferrari F12 N-Largo S té com a punt de mira el F12 tdf, el cual genera 780 CV i 705 Nm del mateix bloc motor.