Nox Hummer TX, el millor sempre per al final

  0
  Nox Hummer TX, el millor sempre per al final

  Nox Hummer TX, el millor sempre per al final
  Nox s’ha decidit donar per conclosa la nova sèrie de caixes Hummer per aquest any amb un nou model destinat al mercat d’ordinadors d’altes prestacions, la Nox Hummer TX.

  Una caixa en format torre midi que compta amb una alta èmfasi situada en la ventilació i en la possibilitat d’incorporar circuits de refrigeració líquida en el seu interior, siguin aquests a mesura o pre assemblats.

  La nova caixa Nox Hummer TX és clar que surt al mercat buscant a aquells compradors que no volen fer sacrificis a l’apartat de prestacions del seu equip, ja sigui quant a disseny com quant a rendiment dels components. Per això, Nox ha optat per dotar a la nova Hummer TX de tres ventiladors de 120 mm (dos en el frontal i 1 en la part posterior) para el control de la qual Nox ha inclòs un rheobus de tres velocitats (baixa, parada, alta). No contents amb això, la caixa té espai per instal·lar altres sis ventiladors addicionals en el seu interior:

  • 3 de 120 mm en la part superior de la caixa (o bé 2 de 140 mm).
  • 2 de 120 mm en els mòduls de discos durs.
  • 1 de 120 mm en la part inferior de la caixa.

  Tot això conforma una caixa en la qual es poden arribar a instal·lar fins a 3 radiadors en el seu interior:

  • Un de frontal de 120 o 140 mm
  • U darrere de 120 mm
  • Un de superior de 120, 140, 240, 280 o 360 mm

  Per assegurar que les possibilitats del sistema no es vegin minvades per gens s’empra un sistema de reixeta per al frontal de la caixa (mínima restricció al pas d’aire i menor sonoritat) juntament amb una gran finestra lateral que ens permetrà veure l’interior del nostre equip quan el desitgem.

  Una altra de les característiques importants d’aquesta nova Nox Hummer TX és que porta fins a onze badies per a unitats d’emmagatzematge, estant distribuïdes de la següent forma:

  • 8 badies internes per a discos durs de 3.5 i 2.5 polzades.
  • 3 badies externes per a unitats de 5.25 polzades.

  Les badies internes van muntades en dues racks individuals de 4 badies cadascun que es poden extreure o deixar muntats en funció de les nostres necessitats de sistema.

  Tenint la possibilitat d’albergar en la seva interior, targetes gràfiques de fins a 430 mm de longitud i disipadores de calor per al processador de fins a 165 mm d’altura, està més que clar que Nox ha decidit finalitzar l’any de la sèrie Hummer amb una magnífica traca final pel que és una excel·lent línia de caixes. Molt ràpid podreu llegir en aquesta pàgina la nostra anàlisi de les Hummer ZX i ZN.

  La nova Nox Hummer TX costarà 99 € quan surti al mercat.