L’entrenador del Valencia CF anuncia en roda de premsa que abandona el projecte. Peter Lim l’intenta convèncer per telèfon, però la decisió està presa. S’anunciarà durant el dia d’avui

“Ha estat un plaer entrenar al Valencia. He parlat amb Lay Hoon Chan (presidenta) i Peter Lim (propietari) i estem d’acord amb que la situació no és bona. Aquest club té un projecte de present i futur, i no vull que es freni”. Nuno Espirito Santo deixa de ser entrenador dels ‘che’, i així ho va fer saber després de la desfeta al Sánchez Pizjuán.

El portuguès va explicar que diumenge al matí va comunicar la seva decisió a la directiva, però que no va voler dir res als seus futbolistes fins que finalitzés el partit contra el Sevilla CF. La decisió estava presa, independentment del resultat. Però, la derrota ha agilitzat el comunicat.

Després d’una temporada amb la qual va classificar al Valencia per a la UEFA Champions League, i aconseguir la millor classificació històrica de l’entitat amb 77 punts, Nuno abandona el vaixell per la manca de resultats.