NVIDIA canvia radicalment GeForce Experience

  0
  NVIDIA canvia radicalment GeForce Experience

  NVIDIA canvia radicalment GeForce Experience
  NVIDIA ha anunciat una sèrie de canvis radicals al seu saftware GeForce Experience

  El canvi afecta tant en la manera en el qual es distribueixen les actualitzacions de controladors com en les funcionalitats que proporciona l’aplicació en general, ja que ara inclou cinc novetats importants que passem a explicar-vos a continuació.

  El canvi més radical serà la manera en la qual NVIDIA proporcionarà els controladors als usuaris. Fins ara es podien descarregar tant des de la pàgina web del fabricant com de manera automàtica des de GeForce Experience, però a partir de Desembre això va a canviar de manera substancial. NVIDIA llançarà nous drivers mensualment a través de GeForce Experience (fins i tot en algunes ocasions llançaran dues actualitzacions en un mes si es llança al mercat algun joc triple A), però a la seva pàgina web solament estaran disponibles els controladors actualitzats cada trimestre, és a dir, que si volem assegurar-nos tenir els últims drivers disponibles, és necessari descarregar-los des del programari de NVIDIA.

  NVIDIA canvia radicalment GeForce Experience

  Amb aquest canvi NVIDIA pretén que tots els usuaris de les seves targetes gràfiques utilitzin GeForce Experience.

  La justificació que han donat és que el 90% de les descàrregues dels seus controladors es fan des d’aquest saftware, amb solament un 10% de descàrregues des de la seva pàgina web.

  NVIDIA afegeix cinc noves funcionalitats a GeForce Experience amb un fort enfocament a usuaris Gamers. Per començar, trobem un nou Overlay que funciona de manera molt similar a com ho fa Steam, donant accés a l’usuari des del mateix joc a la possibilitat de fer Streaming en directe a través de Youtube o Twitch, gravar partides i treure captures de pantalla, per exemple.NVIDIA canvia radicalment GeForce Experience

  Quant a la possibilitat de fer Streaming en directe, amb solament associar el nostre compte de Youtube o Twitch a GeForce Experience ara podrem fer Streaming amb solament prémer un botó, en qualitat Full HD 1080p i a 60 FPS. D’aquesta mateixa manera funciona la possibilitat de gravar la partida, solament que lògicament es generarà un arxiu de vídeo en el nostre disc dur.

  Una altra de les noves facultats es diu GameStream Coop, que permet fer un streaming directe amb un amic a través d’Internet, i es pot visualitzar fins i tot a través d’un explorador d’Internet, des d’on l’amic pot interaccionar. La intenció d’això és que ara els nostres amics no hagin de venir a la nostra casa per ajudar-nos a passar aquest complicat nivell on estem embussats. Això sí, és necessària una velocitat de pujada a Internet d’almenys 7 Mbps (i lògicament la mateixa velocitat de descàrrega per al nostre amic).

  Finalment, cal destacar que el GameStream dins de la nostra xarxa local (per exemple per emetre la nostra partida en la televisió) ara admet resolució 4K a 60 FPS i amb so 5.1 envolupant. Podeu veure-ho tot resumit en les següents diapositives.

  Totes aquestes noves característiques ja estaran implementades a partir del controlador GeForce 358.50, que ja està disponible a través de GeForce Experience.