NVIDIA llança nous drivers per a Star Wars: Battlefront

  0

  NVIDIA llança nous drivers

  NVIDIA ha llançat els nous controladors Forceware 358.50 WHQL per proporcionar als seus usuaris la millor experiència amb Star Wars: Battlefront

  L’esperat títol Star Wars: Battlefront ja ha arribat a la fase de Beta oberta abans del seu llançament el 17 de novembre per a PS4, Xbox One i PC, i NVIDIA ha volgut proporcionar als seus usuaris la millor experiència de joc, així que ha llançat els nous drivers NVIDIA Forceware 358.50 WHQL per a tal efecte.

  Es tracta d’un nou conjunt de drivers denominat “Game Ready”, i com el seu propi nom WHQL indica està certificat per funcionar correctament en els sistemes operatius de Microsoft. A més de proporcionar la millor experiència de joc possible en Star Wars: Battlefront, aquests nous controladors d’NVIDIA inclouen actualitzacions relatives al SDK de GameWorks VR i les extensions OpenGL ARB 2015.

  NVIDIA llança nous drivers

  Els usuaris poden descarregar aquesta nova versió de drivers des de la pàgina web d’NVIDIA, o si tenen instal·lada l’aplicació GeForce Experience directament se’ls hi oferirà actualitzar de manera automàtica.

  NVIDIA torna a demostrar el seu suport a la comunitat gamer, ja que sempre estan llançant actualitzacions de drivers segons estan disponibles per poder proporcionar la millor experiència d’ús als usuaris.

  Pel que fa al joc de Star Wars: Battlefront, ahir va obrir la seva fase Beta oberta i qualsevol usuari interessat pot descarregar el joc de manera gratuïta des del client Origin i podrà jugar fins al dia 12 d’octubre.

  Per la seva banda, AMD ja va llançar la seva versió de drivers per Star Wars: Battlefront els últims dies del mes passat, en previsió del llançament del nou títol.