NVIDIA retira de la venda les GeForce GTX 960 de 2 GB

  0
  NVIDIA retira de la venda les GeForce GTX 960 de 2 GB

  NVIDIA retira de la venda les GeForce GTX 960 de 2 GB

  NVIDIA ha decidit retirar de la venda les GeForce GTX 960 de 2 GB de memòria dedicada, deixant en solitari a les variants de 4 GB

  En un moviment estratègic amb el qual pretenen competir de tu a tu amb les Radeon R9 380 d’AMD, NVIDIA ha decidit retirar de la venda les GeForce GTX 960 de 2 GB de memòria dedicada, deixant en solitari a les variants de 4 GB, que encara no ho han fet i no hi ha confirmació oficial de la marca, tot apunta al fet que heretaran el preu de la variant que ha retirat de la venda.

  Sens dubte les GeForce GTX 960 de NVIDIA són unes gràfiques molt interessants per a l’usuari mitjà, perquè per un preu que ronda els 200 euros proporcionen una experiència Gaming molt decent a resolució Full HD. Els jocs d’avui dia cada vegada requereixen més memòria gràfica, i no és una ximpleria tenir gràfiques de 3 i més GB de memòria dedicada si el que busquem és poder jugar amb un elevat nivell de detall, independentment de la resolució.

  Per això no és un disbarat retirar els models de GTX 960 de 2 GB del mercat per deixar, en solitari, els models de 4 GB, máxime si amb això rebaixen el preu de les de 4 GB al que tenien fins ara les de 2 GB.

  Encara que personalment crec que és un moviment molt intel·ligent per part de NVIDIA i que en definitiva ens beneficia a nosaltres, els usuaris, caldrà veure després què fan les tendes, doncs l’habitual és que comprin una bona quantitat de gràfiques per tenir-les en inventari i així poder enviar-les ràpidament quan els usuaris les comprin, així que si NVIDIA les retira de la venda podrien passar dues coses: una, la lògica, que NVIDIA permeti a les tendes retornar les GTX 960 de 2 GB no venudes. Una altra, la que no té molt sentit, que NVIDIA passada del tema i les tendes hagin de menjar-se aquestes gràfiques que van comprar, situació en la qual sens dubte les tendes tractaran de vendre les gràfiques fins a quedar-se sense estoc.

  I tot això és per poder competir amb les Radeon R9 380 d’AMD, actualment reines en la categoria dels 200 euros. Això també ens podria arribar a beneficiar doncs segur que ja sabeu com funciona això: és probable que després d’aquesta jugada de NVIDIA, AMD decideixi rebaixar el preu de les R9 380 per continuar amb la seva hegemonia.