NX, la next-gen de Nintendo, no superar en potència a PS4

  0
  NX, la next-gen de Nintendo, no superar en potència a PS4

  NX, la next-gen de Nintendo, no superar en potència a PS4

  Nintendo NX? Wii U no pensava fer alguna cosa així?

  Si l’altre dia parlàvem de l’increïble que sembla que Microsoft llancés una consola més cara que PS4, quan abans havien vist com pels gairebé 600 dòlars de preu de PS3 havien aconseguit posar a Xbox 360 en primer lloc, ara hem de tornar a tocar un tema que segurament us va a sonar a deixa , al fet que això ja ho heu vist amb Wii U en 2012.

  Potència tècnica molt limitada

  El cas és que un usuari que és dels més coneguts en tot el referent als leaks de Nintendo, un tal Unseen64, ha vingut a dir que la NX no serà una consola amb molta potència i que els japonesos busquen competir en un altre segment: el de l’experiència de joc.

  En una discussió en un fòrum va venir a dir que “NX definitivament no busca competir amb coses com a PS4 quant a potència. Ara estic absolutament segur d’això” i quan se li va preguntar que com era possible que tingués una dada així, va contestar amb molta seguretat que ho sap perquè parla “amb la gent apropiada”.

  NX, la next-gen de Nintendo, no superar en potència a PS4

  Resulta curiós que Nintendo torni una altra vegada a explicar-nos allò de l’experiència de joc i de diferenciar-se del que ofereixen PS4 o Xbox One para no preocupar-se per tenir una consola potent a l’estil de les quals hi ha ara mateix al mercat. Máxime quan té davant dels seus nassos la seva última experiència sobre aquest tema amb una Wii U que ha quedat únicament per als jocs de la casa.

  Recordeu aquell nadal de 2012 quan va arribar a les tendes en les quals es parlava de si el seu rendiment estava proper al d’una PS3 o una Xbox 360, just quan amb prou feines quedaven 11 mesos per veure arribar a PS4 i Xbox One i quedar completament superada.

  Amb una decisió així quina cerca Nintendo? Que ningú tregui jocs per a la seva màquina? Que no hi hagi Call of Duty, Assassin’s Creieu, etc.? Expliqueu-nos.