Obama expressa el seu condol pel tiroteig d’Orlando

0
Barack Obama
Foto: Europa Press

El president dels Estats Units, Barack Obama, ha emès un comunicat on demana estar informat sobre les actualitzacions del tiroteig al club Pulse 

El president dels Estats Units, Barack Obama, ha emès un comunicat publicat per la cadena ABC News. Així, el president expressa el seu condol a les famílies de les víctimes de la matança del club Pulse d’Orlando.

Els nostres pensaments i oracions per a les famílies i els éssers estimats de les víctimes”, ha lamentat Obama en l’escrit. En el comunicat, el president ha expressat que ha estat informat del tiroteig a través de la seva assessora en Assumptes de Seguretat Interna i Antiterrorisme, Lisa Monaco.

A més, ha senyalat que “demana estar informat de totes les noves actualitzacions sobre els successos, tenint en compte que l’FBI i altres institucions federals estan treballant amb la Policia d’Orlando per reunir més informació”. Obama ha demanat al Govern federal que “proporcionin qualsevol ajuda necessària per a la investigació i el suport de la comunitat”.

De moment, el comunicat ha sigut la primera resposta del president Barack Obama als esdeveniments. Obama mostra el seu condol a les víctimes i als familiars afectats per la matança del club Pulse d’Orlando que ha provocat la mort de més de cinquanta persones.