Extraterrestres controlen els governs | Diari Català

Barack Obama admet que Extraterrestres controlen els Governs? Increïble!

Estem sols a l’Univers?

Són molts els investigadors que afirmen que éssers extraterrestres ens han estat visitant durant mil·lennis. Però aquestes visites van ser encobertes pels governs que controlen el món, i durant dècades s’han encarregat d’eliminar qualsevol evidència que demostri l’existència d’aquests éssers extraterrestres al nostre planeta, atacant financerament les persones influents que volen exposar públicament la veritat.

En els últims anys, certs grups han sol·licitat que es reconegui oficialment la cooperació d’extraterrestres amb la raça humana, encara que contínuament qualsevol petició que tingués a veure amb el coneixement o l’evidència d’extraterrestres a la Terra ha estat desacreditada. Fins i tot l’any 2013 es va preparar un esdeveniment per pressionar la Casa Blanca sobre aquest tema, un esdeveniment anomenat Audiència Ciutadana sobre la Divulgació, on els ex-congressistes dels Estats Units van escoltar testimonis d’ex-alts comandaments militars, funcionaris governamentals i investigadors sobre “fets i proves que indicaven una presència extraterrestre “a la Terra. Els testimonis van presentar més de 30 hores de proves que consistien en incidents relacionats amb ovnis, i éssers extraterrestres entre nosaltres.

Però alguna cosa sembla estar canviant, i l’augment de l’interès general sobre l’existència d’éssers extraterrestres entre nosaltres, ha portat els mitjans de comunicació a preguntar als líders mundials sobre el tema. El vam poder comprovar l’any passat, on l’expresident Bill Clinton va decidir donar la seva opinió sobre l’existència d’extraterrestres al programa de Jimmy Kimmel Live, i encara que va descartar la possibilitat que hi haguessin extraterrestres a l’Àrea 51, va assegurar que una invasió extraterrestre uniria a tots els països del món.

I igual que va passar amb l’expresident Bill Clinton, l’actual president dels Estats Units Barack Obama va aparèixer com a convidat al programa de televisió Jimmy Kimmel Live, on li van preguntar sobre ovnis, l’Àrea 51, i extraterrestres. Les seves respostes no han deixat indiferent a ningú.

Extraterrestres controlen els governs | Diari Català

Extraterrestres controlen els governs?

Jimmy Kimmel va abordar la qüestió de la mateixa manera que ho va fer l’any passat amb Clinton, per saber què és el que pensava Obama sobre la veritat dels extraterrestres, ovnis, i l’Àrea 51. Kimmel va començar assegurant que Obama no seria humà si després d’arribar a la presidència no havia tingut la curiositat d’esbrinar el que el govern dels Estats Units sap realment sobre els extraterrestres i els ovnis.

No obstant això, mentre que les respostes d’Obama semblaven ser part d’un moment graciós durant un programa de televisió, el fet és que totes les declaracions del president dels Estats Units d’Amèrica s’han convertit per a alguns en una possible revelació de la veritat.

Obama extraterrestres

Kimmel va dir a Obama que si ell fos elegit president dels Estats Units el primer que faria seria conèixer els arxius secrets sobre l’Àrea 51 i els ovnis, per saber el que realment va passar. I aquí és on va començar tot:

Obama va respondre:

[quote]És per aquest motiu que no seràs president. Revelaries tots els seus secrets. Els extraterrestres no deixaran que succeeixi. Exerceixen un control estricte sobre nosaltres.[/quote]

Davant la sorprenent resposta d’Obama, Kimmel va advertir que a partir d’aquest moment hi hauria moltes persones que analitzarien les seves expressions facials i cada moviment en el programa de televisió.

[quote] Revelaries tots els seus secrets. Vostè ha de saber que això és el que se’ns instrueix a dir.[/quote]

Va continuar dient Obama amb cara seriosa.

Tot i que les paraules d’Obama poden semblar una simple broma, la realitat és que contenia una part de veritat més enllà del tema dels ovnis i que els extraterrestres controlen els governs:

[quote]Qualsevol ciutadà que vulgui saber la veritat, mai serà president dels Estats Units d’Amèrica. Més ben dit, un ciutadà la màxima prioritat sigui conèixer els arxius secrets sobre l’Àrea 51 i els ovnis, mai serà president dels Estats Units.[/quote]

No obstant això, les declaracions d’Obama no han deixat indiferent a ningú, en afirmar que éssers extraterrestres controlen els governs i les institucions mantenint un estricte control. I “ells” no permetran que cap individu tingui un comportament imprudentment a revelar secrets que mai s’han de conèixer. Per als teòrics de la conspiració, mentre que Obama podria haver revelat un dels majors secrets de tota la història de la humanitat en to de broma, ell realment estava dient la veritat.

Una autèntica revelació

Les controvertides declaracions d’Obama han desencadenat tot un debat a la comunitat conspirativa, només un mes després que l’ex-assessor presidencial John Podesta afirmés que el seu major fracàs l’any 2014 va ser el de no desclassificar els arxius sobre OVNI. És clar que les paraules de Podesta es van convertir en una clara evidència de la cooperació entre extraterrestres i éssers humans.

Però la teoria que els extraterrestres controlen els governs i poden estar vivint a la Terra i influint en la política pública dels principals països com els Estats Units no és del tot desgavellada, donant les declaracions d’altres importants líders del món. Per exemple, el primer ministre rus, Dmitri Medvédev, va dir el 07 de desembre 2012 que els presidents russos són informats en secret per éssers extraterrestres que viuen entre nosaltres i que hi ha un organisme d’alt secret creat per supervisar les activitats extraterrestres.

Suposat guardaespatlles extraterrestre d’Obama

Extraterrestres controlen els governs | Diari Català

Segons Paul Hellyer, exministre de Defensa del Canadà, els Estats Units han arribat a acords amb els extraterrestres que viuen en secret en instal·lacions militars nord-americans. Les declaracions de Hellyer van ser cobertes pels principals mitjans de comunicació de tot el planeta, afegint que extraterrestres controlen els governs i que el govern dels Estats Units està sent controlat per extraterrestres alts blancs.

I tampoc ens hem d’oblidar de les declaracions de Jaden Smith, el fill de l’actor Will Smith i l’actriu Jada Pinkett Smith, afirmant que el president Barack Obama li va confirmar que els extraterrestres són reals.

Segons va dir Jaden a la revista Wonderland Magazine en 2013:

[quote]Vaig parlar amb el President Obama sobre extraterrestres. Em va dir que no podia confirmar ni negar l’existència dels extraterrestres, el que significa que són reals. Si la gent pensa que som les úniques persones que viuen en aquest univers, tenen un problema.[/quote]

Qualsevol persona pot pensar que les declaracions d’Obama sobre el control dels extraterrestres formaven part d’una broma a un programa d’humor a la nit. No obstant això, no cal descartar la possibilitat que darrere d’aquest humor s’oculti una veritat inquietant. La realitat és que els presidents dels Estats Units són incapaços de dir la veritat sobre els ovnis, la vida alienígena i que extraterrestres controlen els governs, llevat que ho facin d’una manera dissimulada, com ha passat en el programa de televisió nord-americà Jimmy Kimmel Live