(13.00h) Objectiu: guanyar a la pista de l’Herbalife Gran Canaria

0

El FIATC Joventut té ganes de guanyar a la pista de l’Herbalife Gran Canaria (13.00h). Maldonado, content amb l’equip lluny de l’Olímpic

El FIATC Joventut s’enfronta a l’’Herbalife Gran Canaria (13.00h). Els de Salva Maldonado arriben a la quinzena jornada després de guanyar a l’Olímpic davant l’UCAM Múrcia (94-84). El balanç dels verd-i-negres és de sis victòries i vuit derrotes. Pel que fa als homes d’Aíto García  Reneses arriben al partit en cinquena posició a la classificació de la Lliga Endesa, amb vuit victòries i sis derrotes.

El pivot verd-i-negre, Albert Miralles, valora que “l’equip està entrenant i treballant bé,  i tenim més moral després de sortir del forat on érem. Ara, l’Herbalife Gran Canaria, que és un dels desplaçaments més difícils de l’any”. Tot i això, Miralles es mostra confiat de les opcions verd-i-negres: “Si aconseguim fer un partit complert durant 40 minuts al nivell del dia de l’UCAM Múrcia tindrem moltes possibilitats per arribar al final i endur-nos aquesta victòria. Evidentment ells tenen homes de primer nivell però, en aquest cas, depèn més de nosaltres mateixos”.

L’entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, destaca que “ara vénen partits complicats i hem de seguir preparant-nos per a seguir endavant. L’Herbalife Gran Canaria ha guanyat els sis partits que ha disputat al seu pavelló, això vol dir que a casa són molt sòlids, i ara tindran moltes ganes de competir després de la dura derrota de 20 punts a Fuenlabrada”.

D’altra banda, Maldonado valora positivament el rendiment dels seus lluny de l’Olímpic: “Sempre hem aconseguit tenir minuts bons en les diferents pistes on hem jugat. Desitjo tenir l’equip ben preparat i intentar mantenir la línia del segon i el tercer quart davant l’UCAM Múrcia, amb un nivell d’intensitat alt. Hem d’aconseguir, passi el que passi en atac, ser capaços de ser forts en defensa”.