Oculus Rift ja és real: kit complet, Virtual Cinema

  0
  Oculus Rift ja és real: kit complet, Virtual Cinema

  Oculus Rift ja és real: kit complet, Virtual Cinema

  Oculus Rift kit complet, Virtual Cinema amb jocs de Xbox One i més

  Oculus Rift ja és una realitat. Després de molts mesos en fase de proves, amb kits de desenvolupament diferents i tota una carrera plagada d’èxit que va acabar amb la compra per part de Facebook, per fi podem dir que les ulleres de realitat virtual que estan destinades a marcar l’estàndard de la indústria, estan aquí. Bé, ho estaran a principis de 2016 però en la conferència preI3 d’avui, han sorgit un munt de sorpreses.

  Un Kit complet

  La primera d’elles és que Microsoft ha decidit pujar-se al carro de les Oculus i per a això ha aconseguit ficar en el bundle que comprarem un gamepad de Xbox One, sense fil, per usar-ho amb les desenes de jocs per a PC que seran compatibles.

  Però abans, segur que voleu saber el seu preu, que no està decidit encara que rondarà els 250-350 dòlars i serà compatible amb Windows 10. La data de llançament és encara una incògnita però des de l’empresa parlen del primer trimestre, és a dir, entre l’1 de gener i el 31 de març. S’admeten apostes.

  Oculus Rift ja és real: kit complet, Virtual Cinema

  Més novetats? Doncs sí, el control 3D (imatge superior) que s’han tret de la màniga i que era tot un secret. Amb ell, podrem realitzar moviments més precisos en tots els jocs on, nostra mà, hagi de ser detectada pel sistema per col·locar-la en el seu lloc en la pantalla. Est és un element crucial en molts jocs i serà un element més que donarà una major qualitat a la sensació d’immersió que ja tenen de per si mateix les Oculus Rift.

  La tenda de Oculus

  Oculus no són solament unes ulleres sinó un complet estàndard que ha estat desenvolupat pensant en el negoci que pot derivar-se d’elles. Per això, tindrem una tenda on es podran gaudir tot tipus de continguts, des de jocs especialment treballats per a la realitat virtual, com a experiències en vídeo o interactives, pel·lícules, etc.

  És alguna cosa semblant al que tenen les Gear VR de Samsung pels Galaxy Noti 4 i Galaxy S6, que utilitzen tot l’ecosistema de Oculus a l’hora d’oferir-nos infinitat de possibilitats molt bé dissenyades .

  Entra en escena Xbox One

  Microsoft, amb l’amenaça de Sony i la seva Project Morpheus en l’horitzó, estava buscant agarrar-se a una aposta fiable. I sembla que les Oculus Rift són la clau encara que de moment han ideat una forma de gaudir dels jocs de consoles alguna cosa especials.

  Encara que no podrem de moment connectar les Oculus Rift en la consola, sí que serà possible fer-ho per streaming en un PC amb Windows 10, de tal forma que gaudirem de les partides en una espècie de sala privada amb pantalla gran, de la mateixa forma en la qual se solen veure les pel·lícules al Cinema Virtual de Oculus.

  Oculus Rift ja és real: kit complet, Virtual Cinema

  Per demostrar les seves possibilitats els responsables de Oculus, amb el CEO de Xbox, Phil Spencer, van mostrar una demo de Forza Horizon 2 que dóna una idea del que suposa jugar amb Xbox One a una grandària de pantalla que bé podria semblar el d’una sala gegantesca de cinema.

  Us deixem amb un vídeo de presentació que encara que no ofereix molt, sí que serveix per fer-nos una idea de la revolució que s’aveïna. O no creieu que sigui para tant?