El fundador de Oculus Rift VR Palmer Luckey anuncia per Twitter que aviat obriran les comandes per avançar  al llançament oficial de les ulleres de realitat virtual

Oculus Rift VR arribaran el primer trimestre de 2016 | Diari CatalàEl 2016 podria començar amb l’aparició de les esperades Oculus Rift VR, segons l’anunciat pels seus propis desenvolupadors a la xarxa social Twitter.

La bona notícia va ser tuitejada pel fundador de Oculus VR, Palmer Luckey, aquest dimarts dient:

Entusiasmat per compartir algunes notícies: la fabricació va bé i seguim en meta per un sorprenent llançament del Rift en el primer trimestre, les comandes per avançat començaran després de l’any no.

Fent referència clar està als mesos de gener, febrer i març d’aquest 2016 que està a punt de començar, i que posaria a les Oculus Rift VR com una de les primeres tendències en gadgets de realitat virtual de la temporada.

Oculus Rift VR arribaran el primer trimestre de 2016 | Diari CatalàLes Oculus Rift VR seran les primeres ulleres de realitat virtual a aparèixer al mercat, el que generarà que tots els ansiosos que volen provar aquest tipus de tecnologia acabin decantant-se per elles. De cara als següents mesos, algunes de les seves principals rivals seran les PlayStation VR de Sony i les Viu d’HTC, que tot fa indicar sortiran més o menys juntes durant aquesta primavera.

Amb aquest anunciat, les Oculus Rift VR podrien estar en posició de ser les primeres ulleres de realitat virtual per a PC a llançar al mercat, una fita que probablement impulsarà altes vendes dels usuaris ansiosos per usar aquesta nova tecnologia. Els rivals més grans de Oculus, que és una divisió de Facebook, són les PlayStation VR del tità Sony i la Viu de la gegant HTC.

Totes dues estan fixades per llançar a la primavera de 2016; és a dir, en el segon trimestre.
Per consegüent, fa poc hi va haver una actualització en l’estatus de la HTC Viu. La seva data de llançament no va canviar, però, la presidenta executiva d’HTC, Cher Wang, va dir que el retard es deu a uns avenços que faran les ulleres encara millors que la versió que van poder haver llançat aquest Nadal, la seva data original.

Oculus Rift VR arribaran el primer trimestre de 2016 | Diari CatalàPer tant, en ser ulleres de realitat virtual dissenyades per a la potència de les PCs més avançades els socis de Oculus, com Asus, Dell, Alienware, Nvidia, Intel i AMD, també oferiran ordinadors que estiguin a punt per a les Rift, es va anunciar en setembre. El paquet de les ulleres Rift i un PC nou costarà aproximadament US $ 1.000.

Mentre s’espera el llançament de les ulleres de realitat virtual insígnia, els desenvolupadors de videojocs, vídeos i altres tipus de software, continuen intentant crear suficient contingut per donar valor al cost que els usuaris hauran de pagar. Oculus va fundar un estudi d’animació i s’ha unit a Hollywood en la creació d’experiències.