Ofega amb un drap el seu examant després d’adormir-lo a Santa Coloma

0

El Tribunal del Jurat ha condemna la culpable a 12 anys i sis mesos de presó que, abans del crim, va utlitzar diversos somnífers amb la víctima

El Tribunal del Jurat ha condemnat a 12 anys i sis mesos de presó a una dona per posar-li diversos somnífers al seu examant en el sopar i, una vegada endormiscat, ofegar-lo amb un drap, ha informat aquest dimarts el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en un comunicat.

La sentència, recollida per Europa Press, explica que els fets van tenir lloc a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) el novembre del 2014 quan l’acusada, Ruth M.C., va fer un sopar a casa seva amb el seu examant, Leoncio I.C., i dos amics més.

La dona va servir els plats i va posar diverses pastilles per dormir a l’home, que després del sopar es va retirar a descansar, i l’acusada va acomiadar els convidats per quedar-se a soles amb ell.

Leoncio I.C. li va demanat que li fes un cafè i ella va introduir un altre somnífer en la beguda; després de dormir unes hores es va despertar de matinada, li va dir que marxava, l’acusada va agafar un drap i el va ofegar fins a matar-lo.

El jurat popular ha condemnat Ruth M.C. per un delicte consumat d’homicidi amb l’agreujant d’abús de superioritat i aquesta haurà d’indemnitzar, a més, els dos fills de la víctima amb 130.000 euros per a cadascun d’ells.