‘Off Teatre-Auditori’ al Teatre-Auditori de Sant Cugat

0
Teatre-Auditori de Sant Cugat | Diari Català
Foto: EUROPA PRESS

El Teatre-Auditori de Sant Cugat crea ‘Off Teatre-Auditori’ un programa paral·lel amb 50 propostes

El Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès ha creat un programa paral·lel al de temporada, anomenat ‘Off Teatre-Auditori’, amb una cinquantena de propostes de teatre, cinema, dansa, màgia, circ i música que es realitzaran en diferents espais de la població.

Entre les cites més destacades hi figuren la maga Melanie –el 28 de febrer al Teatre de Mira-sol— amb l’espectacle ‘Amazing’, dirigit pel Mag Lari; mentre que el dia 12 del mateix mes en idèntic emplaçament es representarà el musical que recull els grans èxits musicals de les últimes dècades, ‘Lo tuyo y lo mío. 75 canciones en 75 minutos’, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

Alhora, el Circ Raluy arribarà el 18 d’abril al Parc Can Vernet amb ‘Altius’, mentre que en l’àmbit musical, a la plaça Victòria dels Àngels, a les portes de l’equipament cultural, es projectarà ‘La Bohème’ de Puccini, una activitat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, i la Compañía Nacional de Danza obrirà les portes el 28 de maig perquè es presenciï un assaig de ‘Don Quijote’.

La programació també preveu vuit xerrades que consistiran en trobades entre artistes i espectadors, i el 9 de maig reunirà els actors Cristina Genebat, Julio Manrique i David Selvas per parlar sobre ‘Don Joan’.

A més, cada diumenge, a el Cafè Auditori, hi ha programats concerts de jazz, un cicle que va arrencar el dia 17 i que s’allargarà fins al 29 de maig.