Oficial: Sergio González, destituït

0

Un comunicat emès pel club blanc-i-blau confirma que Sergio González deixa de ser l’entrenador del RCD Espanyol. En els propers dies farà una roda de premsa per acomiadar-se

 Amb aquest comunicat el RCD Espanyol anuncia que cessa a Sergio González i el seu equip de les seves funcions al primer equip blanc-i-blau:

Sergio González ha deixat de ser entrenador del primer equip després que el Consell d’Administració i la Direcció Esportiva del RCD Espanyol hagin determinat, en les últimes hores, cessar de les seves funcions al tècnic català. Aquesta decisió ja ha estat comunicada oficialment al propi entrenador.

El fins ara entrenador blanc-i-blau deixa de pertànyer a la disciplina de l’Espanyol com a tècnic. A més de Sergio González, també han estat rellevats de les seves funcions Diego Ribera, com a segon entrenador, i Miquel Gomila, com a preparador físic. Està previst que Sergio González faci una roda de premsa de comiat en els propers dies.

El RCD Espanyol agraeix a Sergio González la seva dedicació al capdavant del primer equip i li desitja el millor tant en la seva carrera professional com en l’àmbit personal. Per al club i la seva afició, Sergio serà sempre un referent de compromís i estima en la més que centenària història del sentiment blanc-i-blau.

La sessió d’entrenament prèvia al partit de tornada de la Copa del Rei contra el Llevant es manté a les 18.00 hores d’aquest dilluns al Power8 Stadium.