L’oficina de Correus de Rubí es transformarà en un establiment

0
Correus
Foto: Correus

Rubí, Terrassa i Sabadell serà una de les 12 ciutats de Catalunya que comptarà amb una botiga “El Teu Correus”

 

Correus transformarà les seves oficines en botigues comercials amb la denominació “El Teu Correus”. Rubí està entre les primeres 12 ciutats de Catalunya que iniciarà en breu les obres de transformació.

En aquesta primera fase del projecte, Correus implantarà el nou model d’establiment a les sucursals 1, 20, 27 i 32 de Barcelona, les oficines principals de Manresa, Tarragona, Sabadell, Terrassa, Cornellà i Mataró i l’oficina de Rubí i Vilanova i la Geltrú.

Les obres comportaran un canvi substancial del concepte d’establiment, que passarà de ser una oficina postal tradicional a convertir-se en local comercial. El nou model de botiga, que es va iniciar a finals de 2014 amb l’obertura de la primera oficina a Madrid, suposa una evolució del concepte d’oficina.

“Està basat en tres pilars fonamentals i complementaris: un nou concepte d’atenció al client, un nou model de venda, i un nou estil de comunicació amb els clients”, informa Correus.

Pel que fa a l’atenció al client, el gran canvi estarà en l’assessorament personalitzat a través de la figura de “l’ambaixador postal“, un treballador que està a disposició del client des de l’arribada a l’oficina per ajudar-lo en el que necessiti.

També s’instal·laran uns innovadors taulells ergonòmics i totalment accessibles per a tots els col·lectius.