On comprar videojocs el Black Friday

  0

  Mentre multinacionals i grans distribuïdores s’afanyen a promocionar les seves grans ofertes, descobrim on comprar videojocs el Black Friday

  Divendres 27 de novembre, una setmana després de l’original estatunidenc, el Black Friday arriba a Espanya. Es tracta d’una de les jornades de l’any amb una baixada de preus més agressiva i global, on les grans empreses de l’electrònica intenten ser les més atractives i les més visibles per atreure el públic, a una audiència que pot tenir problemes per saber on comprar videojocs el Black Friday.

  Un dels principals punts de referència dins el món dels videojocs és Steam, la tenda digital més gran del món de l’oci interactiu. El portal es troba en ple període d’ofertes, uns descomptes prolongats fins el primer dia de desembre. Per als usuaris que no necessiten una còpia física dels jocs, és una de les millors opcions per demà. A més, la base de dades DeVuego ha realitzat un recull de tots els jocs de producció nacional d’oferta, amb descomptes que arriben al 90%.

  Una carrera multinacional

  Grans empreses amb establiments al país també mouen peça. Media Markt, Game i també Carrefour agafen embranzida i es posicionen abans d’hora per tal de ser les elegides on comprar videojocs el Black Friday. Tant PlayStation 4 com Xbox One compten amb diferents paquets d’oferta a uns preus que, sumats a la recent baixada de preu per un valor de 50 € en tots dos casos, les fa estar molt més barates.

  En el cas de PlayStation 4, la versió de 500GB es troba rondant els 350 € amb uns paquets que inclouen dues estrenes d’aquest any. Xbox One, per la seva part, ronda els 320 € amb FIFA 16 (o un altre joc a escollir) i 3 mesos de subscripció a Xbox Live Gold. L’oferta més atractiva de Wii U és la del paquet de 260€, amb la consola de 32GB i els jocs Super Mario Kart 8 i Splatoon.

  En cas que el mercat de les comandes sigui el predilecte on comprar videojocs el Black Friday, portals com eBay, AmazonPCcomponentes també diuen la seva. Cal tenir en compte que, tot i ser considerat com el “divendres negre”, moltes de les ofertes esmentades estaran disponibles el cap de setmana i són susceptibles a patir canvis.