La nedadora barcelonina assegura que cada cop està més motivada de cara a uns Jocs Olímpic que cada cop són més a prop

Ona Carbonell, capitana de l’equip espanyol de natació sincronitzada, assegura que a mesura que s’apropen els Jocs Olímpics de Río 2016 la motivació creix dia rere dia: “Els veig a prop i els afronto amb moltes ganes. La recta final és el més bonic de l’any olímpic. Els primers mesos són d’esforç i de molta càrrega física. Ja tenim les coreografies muntades i donarem alguna ‘sopreseta’”.

La nedadora barcelonina admet que “ara tenim molt estrès i molts entrenaments, però a mesura que es van apropant estic cada cop més motivada”. La catalana manifesta que per a ella és molt important tenir cura dels detalls a l’hora de preparar un exercici, sobretot a l’hora de competir i buscar una medalla olímpica: “Qualsevol detall et pot donar una dècima i aconseguir una medalla. Per a mi és molt important sentir-me guapa i còmoda”.

Carbonell assegura que a la piscina cal ser natural i un mateix: “No cal intentar ser perfecte perquè la perfecció no existeix. En el nostre esport busquem cada dia assolir l’excel·lència, però el més important és sentir-se bé amb una mateixa. L’actitud de sentir-se bé amb una mateixa, lluitar per un objectiu i ser treballadora és molt important”.

Feliç per Rafa Nadal

La nedadora reconeix que li sembla “molt bé” que el tennista Rafa Nadal hagi estat nomenat abanderat pels Jocs Olímpics de Río 2016, perquè “ho mereix moltíssim. És un gran esportista i em sembla genial”.