OnePlus busca usuaris per provar la versió beta de Marshmallow en els seus terminals

Fa uns mesos, OnePlus va fer unes declaracions on prometia que tots els seus terminals: OnePlus One, OnePlus 2 i OnePlus X serien actualitzats a Android 6.0 Marshmallow.

OnePlus Android 6.0

Aquesta mateixa setmana, en el seu compte oficial Weibo, la companyia ha deixat caure diverses vegades que l’actualització no trigaria a arribar, ara ha anunciat que vol reclutar usuaris per provar la versió beta d’aquesta actualització.

El torn de moment és per al OnePlus 2

OnePlus Android 6.0De moment, la versió beta només estaria disponible per al OnePlus 2, pel que és necessari disposar d’aquest terminal per poder participar en el projecte, entre altres requeriments demanen també la disponibilitat de “flashejar” actualitzacions dues vegades a la setmana, estar disposat a enviar informació de millores i errors, estar una mitjana de 30 hores setmanals en línia, etc.

Recordem que tots els terminals de OnePlus (a excepció del OnePlus One), porten una capa personalitzada d’Android anomenada Hydrogen OS o Oxigen OS. La primera està dirigida al mercat xinès i no compta amb els serveis de Google, la segona està dirigida per a les versions internacionals i compta amb totes les aplicacions que Google integra en els terminals Android.

Les dues capes són molt semblants, amb un aspecte que recorden a Android pur però amb funcions i opcions interessants per a usuaris avançats.

OnePlus One únic a rebre Cyanogen OS

Com ja hem comentat, el OnePlus One és l’únic que no compta amb aquestes versions i ve amb Cyanogen OS, aquest terminal ja ha rebut diverses actualitzacions, de manera que probablement rebi una actualització de Cyanogen amb Android 6.0 Marhsmallow, encara que segons els rumors, també disposarà d’una ROM oficials de Oxygen OS.