El nou Opel Astra ha guanyat el guardó Cotxe de l’Any a Europa 2016 per davant del Volvo XC90 i el Mazda MX-5

El nou Opel Astra és el nou Cotxe de l’Any a Europa 2016 i per tant el guanyador del premi més reconegut a la indústria de l’automòbil europea. Han votat 58 periodistes especialitzats en motor de 22 països diferents amb un total de 309 punts per l’Opel Astra, davant dels 294 del Volvo XC90 i els 202 del Mazda MX-5.

El guardó ha estat anunciat avui, durant el primer dia de premsa de la 86ª edició del Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra.

L’Opel Astra ha resultat guanyador amb una dura competència entre set finalistes. Més de 40 cotxes nous, des de descapotables, esportius a berlines premium i SUVs, van ser alguns dels finalistes01.

“El nou Astra representa l’inici d’una nova era a Opel i guanyar el Cotxe de l’Any a Europa 2016 ens mostra que estem en el camí correcte,” ha comentat el Dr. Karl-Thomas Neumann, president i conseller delegat del Grup Opel. “És un honor per a nosaltres rebre un premi tan prestigiós de part dels principals periodistes del motor europeus.”

El premi Cotxe Europeu de l’Any va ser creat al 1964 i, des de llavors, aquesta és la cinquena vegada que la marca alemanya s’emporta el guardó.