El renovat Opel Mokka X serà presentat al Saló de Ginebra

S’apropa el Saló de Ginebra i les marques ja comencen a avançar algunes novetats, com Opel que presentarà la renovació del seu SUV, el qual, a més a més, aposta per una  nova nomenclatura que la marca utilitzarà per diferenciar els seus models més muntanyencs; en aquest cas parlem del Opel Mokka X.

Amb aquest nou disseny, el renovat Opel Mokka X mostra un aspecte més robust que combina amb unes línies més fluides i llums diürnes LED. Així mateix, es podrà escollir entre nous colors de carrosseria com el Taronja que apareix en el model de les imatges. A l’interior es respira una millor qualitat, en part gràcies a la inspiració que proporciona el nou Opel Astra en tots els propers models de la marca alemanya. Desapareix aquell entramat de múltiples botons que ocasionaven una certa confusió per donar cabuda a una nova pantalla, que pot ser de 7 o 8 polzades, i una consola central totalment redissenyada.

Opel Mokka X, més robust i amb nou nom | Diari Català
Interior

Pel que fa a la mecànica, el renovat Opel Mokka X apostarà pel motor dièsel de 1.6 litres i 136 CV de potència, així com noves opcions de benzina on destaca el 1.4 turbo de 150 CV que ja ha estrenat l’Astra. Aquesta mecànica anirà associada a una caixa de canvis automàtica de sis velocitats i tracció a les quatre rodes sense ser permanent. Amb això, homologa un consum de 6,6 litres als 100 quilòmetres.

Del que no ha dit res la marca és del seu pes ja que, si ho recordem, la generació actual del Mokka pateix una mica de sobrepès, igual que passava amb l’anterior Astra. No obstant, i veien el procés de dieta del nou Astra, no ens estranyaria que aquest Opel Mokka X passés pel mateix procés.

Opel Mokka X, més robust i amb nou nom | Diari Català
Vista posterior

Com no podia ser d’una altra manera en un model de nova generació, el renovat Opel Mokka X equiparà també diferent tecnologia que farà la vida més fàcil al conductor. En aquest sentit, veurem els nous fars adaptatius intel·ligents LED, que ofereixen una millor visió i menys consum; la càmera frontal Eye, capaç de detectar i processar millor les imatges i així mostrar les senyals de trànsit, indicar la distància de seguretat, l’alerta de col·lisió frontal o de canvi de carril involuntari; el servei d’assistència Opel OnStar; i el sistema multimèdia Intellink d’última generació que inclou Apple Car Play i Android Auto. Així mateix, també estaran disponibles altres opcions que, d’altres models com el nou Astra, ja introdueixen en la seva oferta.