Operació bikini amb el nostre Smartphone i Tablet

  0

  Operació bikini amb el nostre Smartphone i Tablet

  Les millors aplicacions per a l’operació bikini

  Amb l’arribada de la primavera, el sol i, per descomptat, les ganes de donar-se algun que un altre capbussó en la piscina o de poder presumir de tipin a la platja arriba també l’operació bikini. Els nostres telèfons també volen posar-se en forma i és per això pel que tant des de Google Play com des de la App Store tenim centenars d’aplicacions que ens ajudaran al fet que aconseguim aquest propòsit (i si, aquest any de debò).
  Exercici, una dieta saludable i sobretot molta força de voluntat és tot el que necessites per aconseguir el cos que vols.

  DIET POINT

  Aquesta app organitza la teva dieta perquè els teus menjars continguin la quantitat diària de calories que necessites. Per a això l’aplicació et suggerirà diferents menús cada dia classificats en diverses categories. A més cada pla de dieta va acompanyat d’una llista completa per fer la compra evitant-te el fet de pensar què ingredients necessites per preparar els teus menjars. També compta amb una característica imprescindible si vols perdre pes i és que aquesta app et permet contactar amb gent que té els mateixos objectius que tu.

  GOOGLE PLAY

  iOS

  RUNTASTIC

  L’objectiu d’aquesta aplicació és estar al teu costat mentre fas esport. Aquesta app et permet tenir un registre de les activitats que realitzes via GPS o guardar l’historial dels teus entrenaments. Facis l’esport que facis aquesta app s’engegarà i mesurarà la velocitat, la distància recorreguda, la velocitat mitjana, les calories cremades. És perfecta per tots aquells que els agrada fer running.

  GOOGLE PLAY

  iOS

  NOOM

  Aquesta aplicació es pot convertir perfectament en el teu propi assistent personal per perdre pes o almenys ajudar-te a construir una rutina per aconseguir-ho. Una vegada registrat, la app voldrà saber la teva edat, sexe i pes amb la finalitat de crear un pla adaptat a les teves característiques.

  GOOGLE PLAY

  iOS

  ENDOMONDO

  Endomondo és una altra aplicació per als amants de l’esport. El que la diferència de les anteriors és que inclou una xarxa social en la qual podrem posar-nos a prova amb els nostres amics i així trobar una motivació que ens ajudi a posar-nos en forma. No obstant això, també es pot usar com a entrenador personal.

  GOOGLE PLAY

  iOS

  SWORKIT

  Aquest entrenador personal i virtual et permet triar el múscul i la zona del cos que vols treballar així com el temps que vols dedicar-li. El que té de bo aquesta app és que ofereix vídeos de rutines d’exercicis, explicats pas a pas perquè puguis entrenar quan puguis i allà on et trobis.

  GOOGLE PLAY

  iOS

  WATERLOGGED o WATTERLOG

  Està demostrat que un dels elements més senzills que contribueixen a perdre pes és l’aigua. Aquest líquid pot ajudar-nos a aconseguir aquest ventre pla que algunes desitgen. En aquest sentit aquestes aplicacions han estat creades per recordar-nos cada dia que hem de beure una determinada quantitat d’aigua, no solament per perdre pes, sinó per la nostra salut.

  GOOGLE PLAY

  iOS

  FATSECRET

  La pàgina web de FatSecret et permetrà trobar aliments, receptes saludables, estratègies de dieta i més a mesura que descobreixes un món de l’alimentació saludable. Mentrestant podràs utilitzar la seva aplicació capaç de controlar la informació nutricional dels aliments que consumis i de fer un seguiment dels teus menjars, exercicis i pes.

  GOOGLE PLAY

  iOS

  NEXTRACK

  Si vols perdre pes i a més fer-ho d’una forma divertida, aquesta és la teva aplicació. Aquesta espècie de joc et premia cada vegada que compleixes una de les teves metes. Si per alguna cosa destaca és perquè t’ajuda a mantenir-te animat i al fet que no perdis les ganes de deixar-ho per a un altre moment.

  GOOGLE PLAY

  iOS

  MY FITNESS PAL

  Se li coneix per ser el comptador de calories més famós d’Android. Probablement ho és per la seva facilitat per manejar. Aquesta app mesurarà les calories de cadascuna dels teus menjars i et crearà una sèrie d’objectius personalitzats que amb una mica de paciència i esforç et faran aconseguir el cos que vols.

  GOOGLE PLAY

  iOS

  NIKE TRAINING CLUB

  Si vols fer exercici en qualsevol lloc o a qualsevol hora sense haver d’anar al gym aquesta és la app perfecta. Nike Training Club disposa de més de 100 exercicis en vídeo que es poden reproduir a través de Chromecast o un cable HDMI en la teva televisió.

  GOOGLE PLAY

  iOS