Operació policial contra la direcció de Vitaldent

0
Vitaldent
Foto: Europa Press

La UDEF investiga el propietari de Vitaldent i deu directius per presumpte frau fiscal i blanqueig de capitals. La policia ha assegurat que l’operació no afecta les franquícies de la companyia.

La UDEF (Unitat contra la Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Policia Nacional) ha detingut durant aquest matí la cúpula directiva de la companyia Vitaldent. Les detencions s’han dut a terme en diversos punts de la comunitat de Madrid; entre els arrestats es troben el seu president, Ernesto Colman, i el seu vicepresident, Bartolo Conte. En total, hi ha deu directius involucrats en el cas.

Les investigacions continuen en aquests moments i els agents estan registrant domicilis i oficines de Pozuelo, Móstoles, Boadilla del Monte i Pinto. La UDEF també està recopilant dades de la seu central de Vitaldent, a Las Rozas.

L’operació està dirigida per un jutge de Majadahonda amb el suport de la Fiscalia Anti-corrupció. Segons les primeres investigacions, Ernesto Colman i Bartolo Conte haurien dissenyat una xarxa que defraudava al fisc cobrant en metàl·lic als seus franquiciats.