Operatiu obert dels Mossos a Rubí

0

Diversos efectius dels Mossos d’Esquadra han intervingut a la barriada de Les Torres de Rubí en el que apunta és un operatiu que afecta també a altres municipis

 

La zona de Les Torres de Rubí ha viscut aquest dimarts un ampli desplegament dels Mossos d’Esquadra. En concret, varies furgonetes de la policia i una desena d’efectius han estat durant el matí i migdia a Rubí. Segons apunten testimonis presencials, els Mossos haurien intervingut a la zona de Les Torres, un conjunt de blocs de pisos propers a l’estació rubirenca dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Malgrat alguns veïns han especulat amb la possibilitat que aquesta actuació estigués relacionada amb l’assassinat d’una dona de la zona, fonts dels Mossos d’Esquadra han desmentit aquesta possibilitat a Diari Català. “Es tracta d’un operatiu en marxa”, segons han assenyalat els Mossos, per la qual cosa encara no han transcendit detalls. Pel que sembla, tot apunta a que es part d’un operatiu que no només estaria en marxa a la ciutat de Rubí.