Oportunitat pels no habituals

0

L’Espanyol s’estrena a la Copa davant un UD Levante en hores baixes. Sergio González serà fidel al seu estil i els jugadors amb menys minuts a la Lliga seran titulars

“Els futbolistes que estan jugant menys tenen davant una oportunitat per reivindicar-se”. Paraula de Sergio, que de ben segur han recollit els jugadors per mostrar el seu potencial sobre la gespa del Ciutat de València. Homes com Bardi, Ciani, Raíllo, Joan Jordán o Burgui tenen una prova de foc per demostrar al tècnic que tenen futbol suficient per ajudar l’equip a la Lliga. A més, el mister s’emporta a València cinc futbolistes del filial.

El rival serà un UD Levante que no travessa el seu millor moment. Cuers al campionat regular, la destitució de Lucas Alcaraz i l’arribada de Rubi ha donat aire fresc a un vestidor que demanava un canvi a crits. La Copa no és la seva prioritat, però l’entrenador ha reconegut que no la llençaran.

Ara bé, els ‘pericos’ són conscients de que tenen una bona oportunitat per tractar de passar ronda. El vestidor vol repetir la gesta de la temporada passada; i, per fer-ho, cal derrotar als valencians en primera ronda.

21.00h | UD Levante-RCD Espanyol

Alineacions

UD Levante: Mariño; Pedro López, Nikos, David Navarro, Toño; Verza, Camarasa; Jefferson Lerma, Rubén García, Xumetra; Roger

RCD Espanyol: Bardi; Rober, Álvaro, Ciani, Raíllo; Cañas, Javi López; Burgui, Salva Sevilla, Hernán Pérez; Caicedo

Sancionats: – | – .

Lesionats: P. Diop | Trujillo i Iván López.