Oriol Noguera guanya el Campionat de Catalunya de Trial a Cal Rosal (Berguedà)

0
Oriol Noguera guanyador de Cal Rosal
Oriol Noguera guanyador de Cal Rosal Foto: Meritxell Pey
Oriol Noguera guanyador de Cal Rosal
Oriol Noguera guanyador de Cal Rosal Foto: Meritxell Pey

El Campionat de Catalunya de Trial Open va tenir parada al Berguedà, on s’hi van aplegar un total de 73 pilots.

Cal Rosal va ser ahir l’epicentre de la quarta prova del Campionat de Catalunya Open de Trial. El bon temps va acompanyar a la setantena de pilots que van participar al trial de la localitat berguedana. El motoclub encarregat d’organitzar la prova va ser el Motoclub Baix Berguedà, el qual va marcar 12 zones pels diferents nivells del campionat. Els pilots havien de completar dues passades als 8 quilòmetres de recorregut.

L’activitat ha començat a les 8 del matí amb les verificacions administratives i seguidament a les 9 s’ha donat el tret de sortida al primer pilot. Tenien fins a 5 hores per a poder realitzar les dues passades.

En la categoria de nivell vermell Màster, el pilot del MC Baix Berguedà, Oriol Noguera va guanyar amb només 5 peus per davant de Marc Riba (9p) i Carles Esteve (19p).

Marc Riba en una de les zones de Cal Rosal
Marc Riba en una de les zones de Cal Rosal Foto:Meritxell Pey

Amb la categoria blau Promo, Joan Miquel (9p) i Axel Colomer (10p), van quedar primer i segon respectivament, seguits de la pilot del MC Baix Berguedà Elisabet Solera (11p).

Podi categoria Promo Foto: Meritxell Pey
Podi categoria Promo Foto: Meritxell Pey

En Promo Fèmines van pujar al podi, Elisabet Solera, Berta Abellán (18p) i Neus Murcia amb 32 peus. Maria Giró va ser quarta amb 40 peus.

Francesc Planells (11p), per davant de Josep Dachs (12p) i Jordi Camp (14p)van pujar al podi de la categoria de nivell verd Open.

En Open Fèmines, Carla Caballé va ser la millor noia amb 24 peus, la va segur amb només un peu menys, Alba Lara (25p). Ha completat el podi femení, Mireia Lozano (35p).

Podi fèmines Open
Podi fèmines Open Foto: Meritxell Pey

I ja en la categoria inferior, el nivell groc Base, ha quedat en primera posició Pau Menoyo (6p), seguit de Fernando Cabre (8p) i Xavier Pujante (11p). En Base Fèmines ha guanyat l’única noia de la categoria, Mireia Mansergas amb 86 peus

La proba realitzada pel Motoclub Baix Berguedà és la quarta del campionat català i la següent serà l’25 d’octubre a Ripoll.

Per últim, recordar que el Campionat d’Espanya de Trial es disputarà el pròxim 14 i 15 de novembre també a Cal Rosal on es decidirà el títol de campió d’Espanya entre els pilots Toni Bou i Adam Raga.

Classificacions aquí