Oscar Garcia | Diari Catala
Òscar Garcia debuta amb victòria | FOTO: Salzburg

Òscar García va debutar com a entrenador del Salzburg amb una victòria gràcies a un gol de Jonathan Soriano en el tram final del partit

Òscar Garcia ha tingut un bon debut com a entrenador del Salzburg amb una victòria al camp de l’Admira Moedling. Curiosament, un altre català com és Jonathan Soriano, ex jugador del RCD Espanyol i del FC Barcelona B, va ser qui va marcar el gol de la victòria de l’equip austríac per mantenir l’equip com a líder a la taula.

“El terreny de joc estava massa dur i era molt complicat jugar-hi. Necessitem jugar millor en els propers partits. Hi ha coses que podem millorar pel futur”, va comentar el tècnic català després de la victòria a la sala de premsa. El partit va acabar amb 1-2 final, amb el definitiu gol de Soriano després que l’equip d’Òscar s’avancés al marcador però cedís l’empat.

Òscar García es va convertir en el nou entrenador del Salzburg el passat desembre amb l’objectiu d’aconseguir el doblet per revalidar els títols nacionals de l’equip austríac durant la temporada passada, tant la Lliga com la Copa. Amb la victòria contra l’Admira Moedling, l’equip segueix com a líder a dos punts del segon classificat, l’Austria de Viena.