Óscar Perarnau deixa el RCD Espanyol - Diari Català
L'encara Director Esportiu del club ha presentat la dimissió i el club ja busca un substitut | FOTO: RCD Espanyol

El director esportiu del RCD Espanyol, Óscar Perarnau, ha comunicat als màxims responsables de l’entitat la decisió de deixar el seu càrrec pròximament

Aquest dijous, el Director Esportiu del RCD Espanyol, Óscar Perarnau, ha comunicat als màxims responsables de l’entitat la seva voluntat de deixar el càrrec de màxim responsable de l’Àrea Esportiva blanc-i-blava en els propers quinze dies. Aquesta decisió d’Óscar Perarnau respon estrictament a motius personals.

El Consell d’Administració del club comprèn i mostra absolut respecte pels motius de la decisió de Perarnau i tractarà amb ell en els propers dies la transició de responsabilitats cap a una nova configuració de l’Àrea Esportiva. Tanmateix, el club agraeix la tasca feta pel tècnic català tant al capdavant de la Direcció Esportiva com en tota la seva extensa trajectòria en el RCD Espanyol.

Demà divendres, en acabar la sessió d’entrenament del primer equip, Óscar Perarnau oferirà una roda de premsa de comiat de l’afició i el club, a la Sala de Premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, prèvia a la que oferirà Constantin Galca. D’aquesta manera, el tècnic maresmenc tancarà una prolífica i llarga etapa de servei al club en els darrers 19 anys.